VT wonen & design beurs ~ deel II

VT wonen & design beurs ~ deel II

VT wonen & design beurs part two

De laatste weken loop ik mezelf een beetje voorbij. Alle plannen die ik hier in en om het huis heb, afspraken buiten de deur, mijn werk, een week vliegt voorbij. Ook had ik vorige week een ongelukje met tuinieren, ik treed niet in details maar mijn gezicht zat een beetje in elkaar. Daarnaast hebben de kids verspreid Herfstvakantie en ben ik volledig uit mijn ritme. Kortom, ik ben weer lekker chaotisch! Dit alles zorgt ervoor dat ik eigenlijk geen tijd heb om te bloggen 😉 Een paar weken na de VT wonen & design beurs zie ik pas tijd deel 2 te posten. Voor degenen die deel 1 gemist hebben, klik hier.

wel of niet meer posten?

Ik twijfelde dus of ik nou nog wel of niet een deel 2 zou posten over de VT wonen & design beurs. Het meeste is al voorbij gekomen en veel interieur liefhebbers zijn ondertussen wel verzadigd m.b.t. de beurs. Omdat het toch ook zonde is niets meer met mijn foto’s te doen heb ik besloten wel een deel 2 te plaatsen. Weinig tekst dit keer, sorry!
De meningen waren overigens redelijk verdeeld dit jaar over de beurs. Waar ik best veel moois zag hoorde ik ook mindere reacties. Voor degene die naar de beurs geweest zijn, wat vonden jullie van deze editie? Ik ben zeker benieuwd naar jullie reacties!

De foto’s hierboven zijn genomen bij Karwei, Eigen Huis & Interieur, Swiss Sense, Combitex, Graham & Brown, Mae Engelgeer, Anvia en het Rode Kruis.

4 thoughts on “VT wonen & design beurs ~ deel II

 • Pascale
  oktober 23, 2017 at 11:11 pm Beantwoorden

  Ik was een aantal jaren niet geweest dus vond het wel leuk om dit jaar wel eens te gaan. Maar meer om naar bepaalde merken/mensen toe te gaan. Het blijft toch altijd wel een beetje hetzelfde ieder jaar volgens mij. Vond Karwei en VT wonen wel erg mooi. Wel leuk om je foto’s te zien!

  • Stephanie Koster
   oktober 24, 2017 at 8:07 pm Beantwoorden

   dank je Pascale! je hebt helemaal gelijk hoor maar heb toch ook wel weer mooie dingen gezien. Vorig jaar ben ik niet geweest en volgend jaar sla ik dan misschien ook weer over 😉

 • Jeanette Renting
  oktober 24, 2017 at 10:23 pm Beantwoorden

  Na een aantal jaren niet geweest te zijn, dit jaar weer geweest. Veel mooie dingen gezien, maar ik miste wel de huizen van 101 woonideeën en Ariadne, Seasons en Home and Garden. Het atelier van Ariadne was mooi, maar klein. Maar al met al was het een heerlijke dag.

  • Stephanie Koster
   oktober 25, 2017 at 11:12 am Beantwoorden

   Zeker! die miste ik ook Jeanette. Ik ben bij Ariadne niet eens naar binnen gelopen. Durfde niet omdat er allemaal mensen bezig waren met een workshop bloemschikken haha….

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>