Shopping

Vrolijk Fabriek ~ Studio Vrolijk

studio vrolijk agenda

img_0199

Afgelopen week was ik niet zo heel erg actief op mijn blog en social media accounts. Ik voelde me de hele week niet helemaal fit samen met waarschijnlijk duizenden andere Nederlanders. In de maand november zijn altijd veel mensen ziek. Door de kortere donkere dagen en de kou moeten we allemaal weer even omschakelen, en de één trekt dat beter dan de ander (zo ik niet).
Wat ik wel deze week met jullie deelde op Instagram is de mooie agenda van Studio Vrolijk die ik cadeau kreeg. Naast het feit dat hij mooi in huis past, qua stijl (wit met botanische prints) is het voor mij zeer waarschijnlijk een grote aanwinst. Aangezien ik nogal eens iets mis of domweg vergeet (ben nogal chaotisch soms) is het voor mij beter om afspraken en het huiswerk van de kids op te gaan schrijven in een papieren agenda, digitaal bijhouden werkt bij mij niet. Ik mis de zwarte krijtmuur in de keuken van ons oude huis waar ik veel opschreef, en onthouden… tja ik ben 40+ dan onthou je niet meer automatisch alles. Ouderdom komt met gebreken, maar in dit geval is dat helemaal niet zo erg 😉

Wil jij ook zo’n mooie agenda voor thuis of voor onderweg in je tas, bestel hem hier.

foto’s komen van mijn Instagram account.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Vrolijk Fabriek ~ Studio Vrolijk

    1. Hoi Claudia, ik heb al jaren geen papieren agenda meer gehad maar denk idd dat dit een hele goede oplossing is voor mijn “vergeten” afspraken etc 😉 Hij ziet er bovendien tof uit, niet geheel onbelangrijk he 😉
      Fijne nieuwe week gewenst!
      Stephanie

  1. Naast het feit dat het gewoon super handig is, en in mijn geval ook nodig wil ik niet alles vergeten, vind ik het ieder jaar weer een feestje om een mooie nieuwe agenda uit te zoeken. Deze ziet er ook prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *