Used before category names. Interior

Vrijdag favoriet

Vrijdag favoriet
Zo vlak voor het weekend… de kids nog naar school, ik klaar met werken (althans op papier) en wetende dat het weekend gaat beginnen. Voor mij is er geen betere dag in de week. De vrijdag! Lekker relaxen en een beetje rommelen in huis. Super blij met mijn nieuwe aanwinsten in huis. De letter A in marble uitvoering van Playtype, mijn “nieuwe” Thonet stoelen van de Kringloop en mijn andere Kringloop vondsten, zoals het ronde marmeren plateau, de creme witte fles en pot(-je), de koperen vaas en een aantal klein goed wat nu in mijn plexiglas wandkastje pronkt. Aan de muur twee van mijn mooiste foto’s, genomen in New York twee jaar geleden. De zwart-witte mokken van Ylva Skarp en de vintage zwart-witte keramieke bordjes zijn te koop als set. Voor info over de prijs kun je me even mailen of een reactie achter laten. Fijn weekend allemaal!

The fridays are the best… changing some stuff in my house and ready for the weekend to begin. Happy with my new poster from Playtype, the Thonet chairs and (Danish style) crockery I found in the Thrift Store. Have a nice weekend!

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
BOEIEN BY PUIK ART

Leave a reply

Comments

Mooie poster en leuk om je gescoorde stoeltjes van de kringloop te zien. Ze zien er nog zo mooi uit ook. Je hebt jullie huis, op het moment dat je schreef het uit de verkoop te halen, echt gezellig gemaakt vind ik. Fijn weekend, Pascale X

Ooohhhh, ik moet ook echt meer planten/groen in huis!!

  Hi Danielle,

  Wij hebben denk meer dan 10 jaar geen planten in huis gehad, was bij mij gewoon not done… Moet je zeggen dat ik even heb moeten wennen aan de nieuwe groen trend maar ben er nu heel blij mee. Gewoon doen dus!

  Groetjes,

  Stephanie

Prachtige foto's. Het kasje is leuk zo. En geniet van het weekend!

  Thnx Denise! ik ben nog steeds heel blij met het wandkastje… wilde hem zo lang en heb hem uiteindelijk bij House Doctor besteld. Was best prijzig maar geen moment spijt.

  Fijne week!

  Stephanie

Ja mooi allemaal! Die zwarte lamp blijf ik een topper vinden!

Kom je snel langs op een maandag?

Liefs, Martine