Interior

Vrijdag favoriet

Zo vlak voor het weekend… de kids nog naar school, ik klaar met werken (althans op papier) en wetende dat het weekend gaat beginnen. Voor mij is er geen betere dag in de week. De vrijdag! Lekker relaxen en een beetje rommelen in huis. Super blij met mijn nieuwe aanwinsten in huis. De letter A in marble uitvoering van Playtype, mijn “nieuwe” Thonet stoelen van de Kringloop en mijn andere Kringloop vondsten, zoals het ronde marmeren plateau, de creme witte fles en pot(-je), de koperen vaas en een aantal klein goed wat nu in mijn plexiglas wandkastje pronkt. Aan de muur twee van mijn mooiste foto’s, genomen in New York twee jaar geleden. De zwart-witte mokken van Ylva Skarp en de vintage zwart-witte keramieke bordjes zijn te koop als set. Voor info over de prijs kun je me even mailen of een reactie achter laten. Fijn weekend allemaal!

The fridays are the best… changing some stuff in my house and ready for the weekend to begin. Happy with my new poster from Playtype, the Thonet chairs and (Danish style) crockery I found in the Thrift Store. Have a nice weekend!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Vrijdag favoriet

 1. Mooie poster en leuk om je gescoorde stoeltjes van de kringloop te zien. Ze zien er nog zo mooi uit ook. Je hebt jullie huis, op het moment dat je schreef het uit de verkoop te halen, echt gezellig gemaakt vind ik. Fijn weekend, Pascale X

  1. Hi Danielle,

   Wij hebben denk meer dan 10 jaar geen planten in huis gehad, was bij mij gewoon not done… Moet je zeggen dat ik even heb moeten wennen aan de nieuwe groen trend maar ben er nu heel blij mee. Gewoon doen dus!

   Groetjes,

   Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *