rommelmarkt leimuiden
Lifestyle

Voorjaarsmarkt in ons dorp

rommelmarkt

voorjaarsmarkt

rommelmarkt

rommelmarkt leimuiden

rommelmarkt dorp

rommelmarkt

voorjaarsmarkt

rommelmarkt

voorjaarsfair kerk

prot christelijke kerk voorjaarsmarkt

voorjaarsmarkt

Jaarlijkse rommelmarkt van de kerk

Gisteren was het weer zover, de jaarlijkse voorjaarsmarkt (ook wel rommelmarkt genoemd) georganiseerd door de Protestantse kerk in ons dorp. Ik kom er al jaren, meestal met de kinderen, en ieder jaar met veel plezier. Waar de voorjaarsmarkt voorheen op vrijdag en zaterdag bij het Kruispunt voor in het dorp georganiseerd werd, is het de laatste jaren bij de Ontmoeting en alleen nog op zaterdag. Jack en ik stapten om 10.00 uur op de fiets, niet al te goed voorbereid want grote tassen hadden we niet mee. Voor wie mij een beetje kent is dit niet heel slim. Geen tassen en op de fiets … tja, of dat ging lukken?

buiten en binnen genoeg te zien (en mee te nemen)

Aangekomen bij de kerk (twee minuten van ons huis) kwam ik meteen al ogen te kort. Leuke plantenpotten voor buiten, kleine mooie potjes, vaasjes en oude kruikflessen voor binnen. Prachtige plantenstandaards voor in de tuin (niet mee genomen, nu al spijt). Oude eierdopjes, leuk voor Pasen. Tof kussen, mooie (echt oude) gehaakte kleedjes. Wat moest ik kiezen? Ik kon niet alles inladen (helaas) maar ik kan jullie vertellen dat ik binnen een kwartier twee tassen vol had. Binnen heb ik me ingehouden maar heb ik nog wel twee hele leuke bedlampjes voor de jongens gescoord.

Niet alleen oude spulletjes maar ook heerlijke taart!

Naast de leuke oude spulletjes kunnen we ook ieder jaar genieten van een heerlijk stuk zelfgemaakte taart van Monica. Zij had zich weer uitgesloofd, van heerlijke chocolade taart tot kwarktaart. Onder het genot van een kop koffie en een glas limonade hebben we even een “buurt” onderonsje gehad. Bij toeval liepen we er allen tegelijk πŸ™‚
Mijn man kwam uiteindelijk onze spullen ophalen met de auto (net zoals vorig jaar hoorde ik later van mijn buuf) zodat Jack en ik onze handen vrij hadden op de fiets naar huis. Thuis hebben de spullen uiteraard meteen een nieuwe bestemming gekregen, ik ben er helemaal content mee! Later deze week, laat ik even zien hoe ze staan.

Voor nu een fijne zondag gewenst!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “Voorjaarsmarkt in ons dorp

  1. Zeker Iris! ik ga ze er van de week even opzetten. Loop achter met plaatsen, zoveel gefotografeerd de laatste tijd πŸ˜‰ Fijne nieuwe week en leuk dat je nog steeds mijn blog leest πŸ™‚

   Groetjes,

   Stephanie

  1. de kneuterige rommelmarkten van kerken zijn bij mij ook favoriet. Je ziet het snel voorbij komen Jeanette!

   Groetjes,

   Stephanie

 1. Zo’n jaarlijkse rommelmarkt in het dorp is altijd super leuk en gezellig! Ik dacht eigenlijk dat je er zelf ook gestaan had, maar jij hebt alleen maar gekocht hihi Goede keus:-))

  1. je kent me, ik koop liever haha….. Op dit soort rommelmarkten kan je niet zelf staan btw πŸ˜‰
   Werkse vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *