Used before category names. Interior

Voorjaar in huis

Voorjaar in huis

Vandaag heb ik niet veel tekst, de foto’s spreken voor zich. Het is voorjaar in ons huis. Wat wordt een mens hier blij van. Zon en groen doen je goed. Fijne zondag!

De wit met zwarte bloempotjes waar de blauwe druifjes in staan zijn van Ylva Skarp en komen uit mijn shop, het marmeren plateau waar de potjes op staan en de fotohouder zijn van Lijns, het forex bordje met Instagram foto van Via Martine, het plantenkastje in de keuken van Ikea, het gouden draadmandje van H&M.

Spring in our house with lots of flowers and plants. Sunlight and plants are good for humans. Have a nice sunday you folks!

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
tuin verbouwing

Leave a reply

Comments

Wat een mooie foto's en wat heerlijk dat frisse groen! Pascale X

Ik ben voor meer groen in huis! Mooie plaatjes!

X Wimke

Mooi lente huis!
Wat leuke potjes waar de blauwe druifjes in staan!

Heerlijk! Mooie foto's hoor!

Mooie foto's Stephanie! En prachtig al dat groen en dan te bedenken dat jij eigenlijk eerst weinig tot geen planten in huis had staan 😉