Interior

Vintage vondsten

Call it a crush… Mijn vintage verzamelingen vazen, vaasjes, beeldjes, prullaria. Een paar keer per maand moet ik een bezoek brengen aan de Kringloop. Rij ik er langs één dan moet ik naar binnen, al is het voor 10 minuutjes, hoor ik mezelf zeggen. De ene keer vind ik niets bijzonders en ben ik zo weg. Een de andere keer heb ik een treffer en dan is mijn mandje meestal te klein. Mijn kijk op vintage spullen is divers en zeer uitlopend. Ik heb een beeld in gedachten en zo moet het dan ook worden. Of velen van jullie mijn (wan)smaak volgen!? Het is een vleugje Deens. Een voorbeeld van een blog met een soort gelijke smaak is LABDECOR. Geweldige blog met mooie eigen stijl.

Fijn weekend allen!

p.s. Eens in de zoveel tijd moet ik mijn kasten uitmesten en verkoop ik vintage spulletjes via Instagram. Momenteel staat er ook weer wat op. Klik hier om het te bekijken.

You know I love vintage. Yesterday I found a wonderful pink vase, a wooden anteater, a hysteric golden thing and a ceramic pyramid at the thrift store. It’s a mixed crazy style. Sometimes I’m in such a mood 😉

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Vintage vondsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *