Shopping

Vintage en brocante in huis – Cin in Wonen deel I

IMG_2928

IMG_2933

IMG_2939

IMG_2940

IMG_2937

IMG_2934

IMG_2936

IMG_2929

IMG_2941

IMG_2944

IMG_2942

Een paar maanden terug ontmoette ik Cindy. Cindy is de eigenaresse van de woonwinkel Cin-in-Wonen. Cin-in-Wonen zit in een kleine loods in Ter Aar. De loods heeft toonkamers die gevuld zijn met vintage en brocante. Niet de tuttige variant maar stoer, ook wel klassiek, divers en vooral mooi! De eerste keer dat ik bij haar in de winkel cq loods kwam, kwam ik ogen tekort. Alle spullen worden met zorg door haar gekozen. De spullen in de winkel zijn uniek omdat ze op markten in het binnen- en buitenland worden ingekocht. Doordat alles uniek is is de doorvoer en diversiteit ook groot. Ieder keer als ik kom heeft zij wel weer iets nieuws staan en zijn er weer hoekjes opnieuw gestijld en kamers opnieuw ingericht.
Cindy’s moeder maakt ook zelf plaiden en kussens, deze zijn dus wel nieuw maar ook hier worden vintage stofjes voor gebruikt.
Omdat Cin-in-wonen nog niet bekend is bij het grote publiek en ik haar concept zo gaaf vind help ik haar graag met promoten van de winkel. Aan het einde van het jaar staat Cindy haar huis wel met een binnenkijker in VT wonen. Dan kunnen jullie ook kennis met haar maken. Maar het is natuurlijk veel leuker als jullie een keer bij haar langs gaan in de winkel.
In ons huis combineer ik graag met vintage en brocante spullen. Eens in de zoveel tijd zal ik foto’s bij ons thuis maken met spullen van Cin-in-Wonen. Zo krijgen de spullen individueel wat meer aandacht en kun je zien hoe ze in huis staan. Echter zijn in de winkel de spullen ook neer gezet als in een echt huis door middel van de diverse kamers die ingericht zijn.

openingstijden Cin-in-Wonen, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 tot 17.00 uur, Reigersbos 10 in Ter Aar.

De volgende spullen in ons huis zijn te koop bij Cin-in-Wonen:

1. de grote groen/bruine vintage vaas waar de zonnebloemen in staan € 30,-
2. bruine apothekers fles € 29,-
3. rotan mand die op de grond staat met het plaid € 22,50
4. handgemaakte grijze kussen (van verhuisdeken stof) met strikjes en vintage stofjes. Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs € 24,95
5. handgemaakte grijze plaid (van verhuisdeken stof) met vintage stofjes. Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs € 49,-
6. diverse vintage kandelaars vanaf € 15,-
7. diverse vintage lampen vanaf € 65,-.

Fotografie en Styling Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Vintage en brocante in huis – Cin in Wonen deel I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *