Used before category names. Interior

Via Martine #FACE

Via Martine #FACE

IMG_1477

IMG_2085

IMG_2087

Via Martine kocht ik pas dit super mooie poster FACE. Nadat ik het poster in meerdere Scandinavische en Nederlandse interieurs voorbij had zien komen kon ik niet achter blijven. Ik vind het het een aanwinst in huis.
Mijn werkplek is momenteel een beetje provisorisch. Mijn IMac staat op een oud Frans klaptafeltje die veel te klein is. Buiten dat hoort deze eigenlijk in de tuin. Ik zou op deze plek graag een iets grotere tafel willen. Het liefst een mooie brocante houten tafel. Boven de tafel boekenplanken of een String pocket shelf (niet te klein, 8 planken ofzo). Het poster zou dan mooi op de planken kunnen staan. Maar voor nu is dat dus niet het geval. Hij staat for the time being boven op de kast, ook niet verkeerd. Face tuurt zo mooi de kamer in en is prominent aanwezig.
De lamp boven op de kast had ik leuk bedacht zo maar bleek niet handig. Hij brak afgelopen week af toen ik probeerde de lamp iets naar beneden te buigen! (best jammer)…
De oude Biedermeier kast met lades komt bij Cin-in Wonen vandaan en de metalen opbergbakken bij een opkoper uit Groningen (via Marktplaats).

Benieuwd naar meer posters uit de Modellen collectie van Via Martine, klik hier.

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Bohemian Chic kids room

Leave a reply

Comments

Hi Stephanie,

Dankjewel voor je mooie blogpost en foto’s.
Zo leuk om steeds je veranderingen te volgen. Ik vind je huis super en inspirerend.
Echt tijd voor een binnenkijker!!

Liefs,
Martine

    jij ook bedankt Martine… mocht ik nou niet zo vaak veranderen was het wellicht een keer af.
    Mocht je ooit iemand weten die nog een huis zoekt voor een binnenkijker mag je ze doorsturen 😉

    p.s. ik kom je poster(s) overal tegen, echt knap!

    X Steef

Mooi om zo’n kastje te combineren met modern en strak. Levert een prachtig plaatje op zo. Pascale X

De poster staat prachtig op je nieuwe kastje. Onwijs mooie foto’s!