lampen
Interior - Kids

Verlichting op de kinderkamers ~ en verdere vorderingen

lampen

bureau

verlichting

scandinavische stijl

verlichting

leitmotiv

emma matras

Vorderingen kinderkamers

Hoe vordert het met de klusjes in huis? Dat is een vraag die ik mezelf soms ook stel šŸ˜‰ Alles gaat eigenlijk zijn gangetje. Stap voor stap, doe ik iedere keer iets. Ik ben nog al een hak op de tak type, wat in me opkomt doe ik die dag. Niet altijd even handig en efficiĆ«nt, maar de klusjes vorderen gestaag ondertussen. Naast de tuin zijn de kinderkamers zo goed als af. Op Jack zijn kamer moet nog een kast op maat gemaakt worden. Dit gaat echter nog wel even duren omdat dit geen goedkope kostenpost is. Op Beer zijn kamer mist nog een bed, en op Sem zijn kamer zijn het details, kastje ophangen en wat dingetjes aan de muur. Hieronder beschrijf ik even een update m.b.t. de kinderkamers.

Directlampen

Een paar weken terug bestelde ik online verlichting voor de slaapkamers van de jongens. Ik was al meerdere keren in diverse winkels gaan kijken maar kwam er niet uit. Mooie lampen genoeg, maar de goedkope waren het allemaal net niet en de (Scandinavische) designlampen (die ik oh zo mooi vind) vond ik te duur voor een kinderkamer. Uiteindelijk bestelde ik drie stoere lampen online bij Directlampen. Afgelopen zomer kocht ik daar ook al een staande lamp voor naast de bank, zie hier.

Verlichting

Al bijna een jaar lang hingen er peertjes aan het plafond. Ik schaam me daar niet voor hoor want bij sommige mensen hangen deze wel jaren (herkenbaar?). Van ons oude huis had ik geleerd (althans laat ik dat hopen) dat ik beter ergens langer naar kan zoeken of over nadenken dan dat ik impulsief iets aanschaf. De impuls aankopen zijn bij mij niet op Ć©Ć©n hand te tellen en daar moet ik echt vanaf. Marktplaats is een mooi fenomeen maar ik heb er al te veel op verkocht. Goed, terug naar de lampen. Voor Jack en Beer kocht ik ieder dezelfde lamp, het zijn de eenvoudige industriĆ«le modellen die iedere “woon” liefhebber wel kent. Het model is en blijft nog steeds mooi, dus daar was ik snel over uit. Het model is niet te grof want daar hou ik niet van, stoer en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Jack kreeg een rood exemplaar en Beer een zwarte. Voor de link, klik hier (Lumidem Eden).

Deense stijl

Voor de slaapkamer van onze oudste zoon zocht ik een lampje voor naast zijn bed en een hanglamp voor aan het plafond (logisch). Het bed- cq bureaulampje werd er Ć©Ć©n van Leitmotiv. Hij is rank, niet zo groot en past mooi bij zijn bed. Toen wij hier kwamen wonen kreeg Sem een groter bed (onder het mom grote jongens, groot bed). Het matras wat wij in ons vorige huis kregen (gesponsord) van Emma Matras paste perfect in dit bed. Over de twijfelaar heb ik even getwijfeld (flauw) maar hij is stoer en past prima in de stijl die ik voor ogen heb in dit huis. Mijn voorliefde voor een Deense stijl blijft nog steeds aanhouden.

Verder zoeken

Naar een hanglamp en verdere details moet ik verder zoeken, een interieur creĆ«eren kost tijd. Zo komt er steeds iets nieuws bij en dat maakt het leuk. Komende tijd ga ik weer verder met de tuin en de woonkamer, maar dat zal ik uiteraard allemaal met jullie delen op mijn blog. Morgen eerst mijn verjaardag, die ik helaas vier zonder man en oudste zoon. Sem heeft afgelopen weekend een Europa cup gereden en had aansluitend een trainingskamp. Mijn man is met hem mee omdat het in Zuid Duitsland is. Mijn andere twee kids zijn gelukkig wel thuis. In de middag komen er een paar vriendinnen koffie drinken en ’s avonds komen mijn zussen met hun gezin en oom en tante eten. Gezellig dus!

Jullie allemaal ook een leuke week en een fijne Koningsdag!

Groetjes,

Stephanie

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Verlichting op de kinderkamers ~ en verdere vorderingen

  1. Ziet er al mooi uit Stephanie, het leitmotiv lampje vind ik erg tof, net zoals het skate’plankje. En wat een geweldig mooi ‘vitrinekastje’ heb je daar hangen en ook zo leuk onder de stolp, al die Barbar’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *