Interior

Verlichting in huis

De zoektocht naar de perfecte verlichting voor hier in huis gaat door. Zo maakte ik vanochtend deze collages van alle verlichting die ik mooi zou vinden in ons huis. Als je een collage maakt krijg je een beter beeld van je eigen stijl/smaak. Voor de twijfelaars onder ons is het een goed plan om een collage te maken of laten maken. Mijn keuze gaat hoofdzakelijk naar zwart en wit, eenvoud en een Scandinavisch uiterlijk. De goud en koper trend vind ik ook mooi maar vind ik vaak te opvallend en te bepalend in een interieur. De merken die ik heb gebruikt in de collages zijn :
&Tradition, Nordlux, Flos, House Doctor en Light & Living.

Which of the following lights will I choose for our house. Love them all

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Verlichting in huis

  1. Mooie lampen allemaal! Hier ook voorliefde voor zwart of wit en Scandinavisch uiterlijk. De lamp linksboven hebben wij boven de eettafel hangen en ben er nog steeds heel blij mee. Omdat hij niet zo heel erg opvallend is zal hij ook niet snel vervelen, best tijdloos vind ik. Fijne week, Pascale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *