Verlichting in huis

De zoektocht naar de perfecte verlichting voor hier in huis gaat door. Zo maakte ik vanochtend deze collages van alle verlichting die ik mooi zou vinden in ons huis. Als je een collage maakt krijg je een beter beeld van je eigen stijl/smaak. Voor de twijfelaars onder ons is het een goed plan om een collage te maken of laten maken. Mijn keuze gaat hoofdzakelijk naar zwart en wit, eenvoud en een Scandinavisch uiterlijk. De goud en koper trend vind ik ook mooi maar vind ik vaak te opvallend en te bepalend in een interieur. De merken die ik heb gebruikt in de collages zijn :
&Tradition, Nordlux, Flos, House Doctor en Light & Living.

Which of the following lights will I choose for our house. Love them all

3 thoughts on “Verlichting in huis

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *