Used before category names. Interior

verkoopstyling kinderkamer

verkoopstyling kinderkamer

Jack zijn slaapkamer heb ik afgelopen week een kleine make-over gegeven, evenals die van Beer en Sem. Er moesten nieuwe foto’s gemaakt worden voor op Funda. Verkoop styling bevordert de verkoop die conclusie kunnen we ondertussen trekken. Als je dan gaat kijken wat er allemaal anders kan / moet dan kom je nog op een heel lijstje. Zo begon ik met het verven van een aantal muren. De hal, het trappen gat en Sem zijn kamer zijn weer wit. We hebben met bedden geschoven en de meeste lossen kastjes, opbergmandjes en speelgoed opbergers zijn geminimaliseerd. Voor Jack zijn kamer hebben we nu één kastje, die wij kochten bij OTTO (de zwart-witte piraten kussens op het bed komen daar ook vandaan) en het oude Franse tafeltje wat normaal beneden stond, staat nu op zijn kamer als bureautje. Ik hou van het strakke witte kastje in combinatie met het brocante tafeltje en vintage stoeltje. Ook ben ik van mening dat een kinderkamer een kinderkamer mag zijn en heb ik niet al zijn losse poppetjes, prulletjes, kussens en knuffels weg gehaald. Iets persoonlijks mag er wel in zitten. Van onze bovenverdieping staan de nieuwe foto’s ondertussen op Funda. Ben benieuwd of jullie het verschil zien? Sem zijn kamer is onherkenbaar geworden. Direct ons huis zien klik hier.

This week we re-decorate upstairs. We paint some walls and bought a new cabinet for Jack’s room. Yesterday I made some new photos for selling the house on Funda (a Dutch overarching broker site).

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Fashion for Home side table

Leave a reply

Comments

Ziet er super uit Steef!!! De nieuwe foto's zijn echt een geweldige verbetering… veel uitnodigender! Hoop dat je snel kopers zal vinden! x

Leuke jongenskamer, mooi ingericht! Succes ermee

Sarah – Tastinglifestyle
http://tastinglifestyle.blogspot.be

Mooi geworden hoor, lekker fris weer om te zien. De nieuwe bewoners kunnen er zo in! Er hoeven niet eens veel kijkers te zijn als er maar meteen serieus geinteresseerde komen kijken. Ik zal duimen voor jullie. Pascale X

De foto's zijn heel erg mooi geworden! Hopelijk levert het heel snel serieuze kijkers op!