Interior

verhuizen ~ verbouwen

072_grotere

074_grotere

077_grotere

082_grotere

108_grotere

090_grotere

094_grotere

099_grotere

110_grotere

085_grotere

095_grotere

109_grotere

Voor ons is het nog steeds niet im frage… ofwel keep on dreaming!
Verhuisplannen hebben we nog steeds maar het huis staat in de stille verkoop dus of we ons huis snel zullen verkopen, denk het niet!

We hebben ons een paar maanden terug voorgenomen geen haast te hebben, om onder andere rust te behouden/bewaren voor de kids. Drie keer je huis te koop zetten is niet niks en zorgt voor onrust, zowel bij ons als bij de kinderen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, dus op zijn tijd bezoek ik Funda 😉 Wegdromen van huizen die ver boven ons budget liggen mag best toch? haha…

Haarlem blijft favoriet maar of die stad het ook gaat worden? de tijd zal het leren.

Een huis tegen komen als deze valt niet mee. Het is helemaal af en ook helemaal onze smaak, ik zou er grof weg niets aan veranderen, op de inrichting na dan.
Maar hoe vaak kom je een huis als deze tegen, wat ook nog eens binnen je budget past? (dit huis jammer genoeg niet). Vaak moet er toch veel aan verbouwd worden en moet dit meerwerk meegenomen worden in de hypotheek. Of de regels ondertussen weer verandert zijn weet ik niet maar wat ik weet mag je nog maar een klein deel van het meerwerk meenemen in je hypotheek. De prijzen van kozijnen, de kosten voor een dakkapel, een badkamer die gesloopt moet worden en de keuken verbouwen vormen samen een grote kostenpost. Dat wordt sparen dus!
Hopelijk staat ons huis nog even te koop en krijgen wij nog even de tijd om verder te sparen en verder te kijken naar een huis wat wel binnen ons budget past.

Ga jij binnenkort wel verhuizen en moet er een hoop verbouwt worden? kijk dan eens op deze site HomeDeal. Beschrijf je (verbouw)project en ontvang de beste offerte online.

fotobron: Funda

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “verhuizen ~ verbouwen

  1. Hoi Stephanie, wat een prachtig huis waar jij voor valt! Je zult zien dat er dag komt waarop jullie je huisje van jullie dromen vinden! Wij hebben nu voor het eerst van ons leven een eigen huisje gekocht op ons 40+ nog wat jaartjes. Wie had dat gedacht 😉
    Er zijn natuurlijk nog vele mooiere droomhuizen die totaal niet bij onze portemonnee passen, maar van ons minipaleisje maken wij onze droomplek 🙂 Je hebt gelijk verhuizen etc. brengt ook stress met zich mee vooral als de timing niet perfect is zoals bij ons maar we hebben er zin in! Liefs Marloes X

  2. Ziet er inderdaad prachtig uit. Ik zou daar ook zo willen wonen.
    Ook al is het nu misschien nog niet het moment. Het gaat vast en zeker een keer gebeuren
    dat jullie, jullie perfecte huisje vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *