veranderingen woonkamer

Heel vaak eerder geprobeerd en er ook heel vaak weer op terug gekomen. In vele huishoudens een no-go “de salontafel“. Deze witte lage best wel grote tafel kwam ik afgelopen vrijdag tegen in de Kringloop winkel. Hij stond daar voor vijf euro. Voor die vijf euro kon ik hem niet laten staan. Ik bedacht me hoe mooi hij zou kunnen staan voor onze bank. Maar dan moest het “speel”kleed ook weer verhuizen. Wel, niet, wel, niet… ik besloot wel en liet de man van de Kringloop de tafel in mijn autootje proppen. Hij staat en wennen is niet nodig. Hij staat perfect! Al zeg ik het zelf hoor… Ik weet dat velen van jullie zullen denken NEE waar begint ze aan, losse bijzettafeltjes zijn hip. I know! maar daarin wijk ik toch vaak af 😉
Ook nieuw in huis is de zwarte staande lamp Brilliant in de hoek bij het raam. Ik kocht hem online bij OTTO. Met zijn ranke en toch stoere uitstraling past ook deze perfect in het plaatje. En buiten dat is het een verademing licht te hebben aan deze kant van de woonkamer. Na jaren in het donker gezeten te hebben komt er schot in ons lichtplan in huis. Van de week meer over licht. Ik scoorde ook nog een mooie witte bollamp (in die zelfde Kringloop). Verdere Kringloopvondsten zijn de witte vaasjes en de hoge zwarte vaas waar de tulpen in staan, het houten dienblad met de (marmeren) waxinelichtjes en in het plexiglazen wandkastje nog een aantal mooie spulletjes. Ik kan zo blij worden van tweedehands. In de shop staan ook een paar spulletjes, ik hou niet alles voor mezelf! Het schilderij komt er ook vandaan maar is helaas al verkocht! 😉 Fijne nieuwe week allemaal!

New and vintage changes in our living room. The coffee table I found in a thrift and the black floor lamp I bought online at OTTO.

8 thoughts on “veranderingen woonkamer

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *