Interior

veranderingen woonkamer

Heel vaak eerder geprobeerd en er ook heel vaak weer op terug gekomen. In vele huishoudens een no-go “de salontafel“. Deze witte lage best wel grote tafel kwam ik afgelopen vrijdag tegen in de Kringloop winkel. Hij stond daar voor vijf euro. Voor die vijf euro kon ik hem niet laten staan. Ik bedacht me hoe mooi hij zou kunnen staan voor onze bank. Maar dan moest het “speel”kleed ook weer verhuizen. Wel, niet, wel, niet… ik besloot wel en liet de man van de Kringloop de tafel in mijn autootje proppen. Hij staat en wennen is niet nodig. Hij staat perfect! Al zeg ik het zelf hoor… Ik weet dat velen van jullie zullen denken NEE waar begint ze aan, losse bijzettafeltjes zijn hip. I know! maar daarin wijk ik toch vaak af πŸ˜‰
Ook nieuw in huis is de zwarte staande lamp Brilliant in de hoek bij het raam. Ik kocht hem online bij OTTO. Met zijn ranke en toch stoere uitstraling past ook deze perfect in het plaatje. En buiten dat is het een verademing licht te hebben aan deze kant van de woonkamer. Na jaren in het donker gezeten te hebben komt er schot in ons lichtplan in huis. Van de week meer over licht. Ik scoorde ook nog een mooie witte bollamp (in die zelfde Kringloop). Verdere Kringloopvondsten zijn de witte vaasjes en de hoge zwarte vaas waar de tulpen in staan, het houten dienblad met de (marmeren) waxinelichtjes en in het plexiglazen wandkastje nog een aantal mooie spulletjes. Ik kan zo blij worden van tweedehands. In de shop staan ook een paar spulletjes, ik hou niet alles voor mezelf! Het schilderij komt er ook vandaan maar is helaas al verkocht! πŸ˜‰ Fijne nieuwe week allemaal!

New and vintage changes in our living room. The coffee table I found in a thrift and the black floor lamp I bought online at OTTO.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “veranderingen woonkamer

  1. Hoi Caty, de bank is best oud (jaar of 5 / 6) en hebben wij toen der tijd bij de Zitmaxx gekocht πŸ˜‰ Bij de Wehkamp hebben ze banken die er veel van weg hebben, kan je eens naar kijken. Zij hebben nu ook hele hoge kortingen πŸ˜‰

   Groetjes,

   Stephanie

 1. heerlijk dat je "de" salontafel hebt gevonden Stephanie…. ik twijfel ook altijd… zeker ook gezien de beperkte ruimte in onze woonkamer maar ik heb gekozen voor krukjes die in de buurt staan… Heel mooi zo… grappig om te zien dat je huis steeds weer veranderd… leuk!

  1. Hee Elvera! tja een salontafel wel of niet blijft tocht altijd een terugkomend iets bij ons in huis. Ik heb daarom ook al zo vaak veranderd omdat het het telkens net niet was. Maar deze is super! hij is best groot en ook bij ons is de ruimte op dat stuk beperkt ivm de tv kast maar dat is niet storend. Denk dat het bij jullie ook best kan. Ik weet dat wij beiden niet van vol houden, maar dit is niet vol op de één of andere manier.

   Groetjes en fijn een reactie te krijgen!

   Steef

 2. Ik ben een wel-salontafel-type. Ideaal om mooie woonboeken op te leggen! Kringloopwinkels zijn hier Charity shops: niet zo'n muffig imago, vaak prima kleding/boeken/prul te vinden Γ©n je steunt het goede doel! Heerlijk!!! Minstens 1 keer per week 'doe' ik een 'charity-rondje'….

 3. oeh het thema salontafel is hier ook zo'n dingetje maar de jouwe is een ware aanwinst! En een koopje ook, dubbel lol!
  Lichtplan, hoe lastig is dat toch he. Ook hier nog steeds geen volledig uitgelichte woonkamer, hoe lastig ook…..we blijven steken bij het verschil in smaak πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *