Interior

veranderingen in huis

De laatste weken heb ik flink mijn best gedaan om onze woonkamer meer uitstraling te geven. Door de constante verhuisplannen in mijn hoofd kon ik mijzelf er niet meer toe zetten nog iets leuks van dit huis te maken. Bij alles dacht ik waarom? we gaan hier toch weg. Nu die plannen voor de eerst komende paar jaar in de koelkast zijn gezet en ik de knop om heb kunnen zetten, ben ik weer vol ideeën. De muren van het middenblok in de woonkamer zijn zwart geverfd. De zwarte muren geven de ruimte meer warmte en uitstraling. Op één muurtje hangen zwart-wit foto’s van de jongens. Persoonlijk en fijn om naar te kijken. Voor boven de eettafel kocht ik een eenvoudige zwarte lamp. Ik ben voor één lamp gegaan omdat ik een beetje klaar ben met twee dezelfde. De lamp is van het merk Nordlux en kocht ik bij Home24. Nordlux heeft mooie Scandinavische lampen voor een goede prijs. Boven mijn bureau hangt een Stendig kalender. Deze stond zeker al twee jaar op mijn verlanglijstje. Ik bestelde hem online bij Livv lifestyle. Hij maakt een statement boven mijn bureau! De Besta kastjes (wel twee stuks) kochten we enkele weken geleden bij Ikea. Een mooi alternatief voor de tv. Ik haat tv meubels, maar met deze ben ik heel blij. Het kleed achter de bank komt bij Karwei vandaan. Dit is een heerlijke speelplek voor de jongens geworden. In het raam aan de achterkant van de kamer zou ik graag zwarte houten luxaflex willen hebben (het liefst ook in de keuken). Voor accessoires slaag ik altijd goed in Kringloop winkels en is het makkelijk als je een eigen webshop hebt, daar komen de kussens en plaids vandaan. In mijn shop Coos-je heb ik momenteel heel veel Sale. Neem eens een kijkje. Veel producten staan er nu in met wel 50% korting.
Vanochtend kleurde de lucht heel mooi licht blauw en roze. Even later ook nog oranje maar toen zat ik al in de auto naar mijn werk. Ik was niet de enige die er foto’s van maakte. Heel Twitter en Instagram stond vol 😉

The last few weeks I’ve been busy with some changes and decorating in my living room. I painted a few walls black and bought some nice stuff like the Stendig Calendar, a new pendant (from the Danish brand Nordlux) for the dining and a few things in the Thrift shop. I love the Scandinavian and vintage style !

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “veranderingen in huis

 1. Wat een geweldige verandering in je huis!!!! Je hebt echt je doel bereikt… de uitstraling is echt super door de geverfde muur en samen met de mooie -vintage- accesoires doet het echt warmer aan… Mooi!

 2. Jaaaaaa, weg met de twee stuks! Vreemd dat de meeste mensen daar zo aan vast blijven houden terwijl het echt iets is van de jaren 80 die al ver achter ons liggen.. En ook ik haat tv meubels (en salontafels, haha).
  Je zwarte muur is prachtig, de foto's springen er echt uit, heel mooi..
  Hopelijk geeft het je wat rust, verhuisplannen zijn best vermoeiend, vond ik. Wij namen tussendoor ook pauzes, even een periode niet met een ander huis bezig, even opladen en daarna weer eens verder zien.
  Niks zo fijn als je huis weer even een boost geven, ik hoop dat je nog veel fijne foto's blijft maken zodat we kunnen meegenieten.
  Liefs!

 3. Echt supermooi die zwarte wand zo. Je hebt ook een lekkere werkplek voor jezelf gemaakt. Fijn om weer even wat nieuwe dingen in je huis aan te brengen. De lamp staat ook geweldig bij je mooie eethoek, steekt mooi af bij dat hout. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *