veranderingen in huis

De laatste weken heb ik flink mijn best gedaan om onze woonkamer meer uitstraling te geven. Door de constante verhuisplannen in mijn hoofd kon ik mijzelf er niet meer toe zetten nog iets leuks van dit huis te maken. Bij alles dacht ik waarom? we gaan hier toch weg. Nu die plannen voor de eerst komende paar jaar in de koelkast zijn gezet en ik de knop om heb kunnen zetten, ben ik weer vol ideeën. De muren van het middenblok in de woonkamer zijn zwart geverfd. De zwarte muren geven de ruimte meer warmte en uitstraling. Op één muurtje hangen zwart-wit foto’s van de jongens. Persoonlijk en fijn om naar te kijken. Voor boven de eettafel kocht ik een eenvoudige zwarte lamp. Ik ben voor één lamp gegaan omdat ik een beetje klaar ben met twee dezelfde. De lamp is van het merk Nordlux en kocht ik bij Home24. Nordlux heeft mooie Scandinavische lampen voor een goede prijs. Boven mijn bureau hangt een Stendig kalender. Deze stond zeker al twee jaar op mijn verlanglijstje. Ik bestelde hem online bij Livv lifestyle. Hij maakt een statement boven mijn bureau! De Besta kastjes (wel twee stuks) kochten we enkele weken geleden bij Ikea. Een mooi alternatief voor de tv. Ik haat tv meubels, maar met deze ben ik heel blij. Het kleed achter de bank komt bij Karwei vandaan. Dit is een heerlijke speelplek voor de jongens geworden. In het raam aan de achterkant van de kamer zou ik graag zwarte houten luxaflex willen hebben (het liefst ook in de keuken). Voor accessoires slaag ik altijd goed in Kringloop winkels en is het makkelijk als je een eigen webshop hebt, daar komen de kussens en plaids vandaan. In mijn shop Coos-je heb ik momenteel heel veel Sale. Neem eens een kijkje. Veel producten staan er nu in met wel 50% korting.
Vanochtend kleurde de lucht heel mooi licht blauw en roze. Even later ook nog oranje maar toen zat ik al in de auto naar mijn werk. Ik was niet de enige die er foto’s van maakte. Heel Twitter en Instagram stond vol 😉

The last few weeks I’ve been busy with some changes and decorating in my living room. I painted a few walls black and bought some nice stuff like the Stendig Calendar, a new pendant (from the Danish brand Nordlux) for the dining and a few things in the Thrift shop. I love the Scandinavian and vintage style !

9 thoughts on “veranderingen in huis

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *