Lifestyle

veranderingen en chillen

De Zomervakantie duurt nog even voort dus het chillen ook. In de relax modus heb ik (te veel) tijd om door te gaan met alle veranderingen in de woonkamer. Zo zijn ondertussen de eetkamer stoelen en houten bank verkocht en opgehaald, en hebben we zes andere gekocht via Marktplaats. Het zijn Moller stoelen geworden die goed bij de eiken tafel passen. Ouderwets Deens, het moet je smaak zijn zeg ik er eerlijk bij. Ik ben er heel blij mee, maar ben de enige in huis. Boven de eettafel geen grote industriële lampen meer maar één Muuto E27 peertje. Waarschijnlijk tijdelijk, ben er nog niet uit wat het uiteindelijk moet worden. De meeste lampen die ik mooi vind zijn zo duur! Ook hebben we deze week een nieuwe tv gekocht maar deze moet naar de andere kant van de kamer verhuizen omdat ik een aparte tv hoek wil creëren. Laat daar precies geen kabel aansluiting zitten. Er zijn nog meer plannen maar ik moet weer even verder sparen. Apple Papple en Pirum Parum zijn nieuw! deze heb ik gekregen van een Instagram vriendin, petite_petite_nl Zijn ze niet super tof?! De groene Nappula kandelaar van Iittala scoorde ik pas met een hoge korting bij de Bijenkorf. Hij past mooi bij het poster van KVRL Design. Het poster Wild Thing van Monominiprints is nieuw in mijn shop! Wil je ook zo’n stoer zwart-wit poster in je huis, klik hier (ik heb 3 uitvoeringen). Fijn weekend!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “veranderingen en chillen

  1. Mooi je stoelen! Fijn ook dat je er 6 hebt kunnen vinden. Ik hou van hout, past mooi bij de tafel. Lekker zo in huis met de meubels schuiven hè? Dat peertje en appeltje zijn gewoon TE leuk, wat knap dat ze dat gemaakt heeft! De Littala kandelaar heb ik hier ook staan, nog steeds blij mee. Van kandelaars kun je er niet genoeg hebben, zeker met het donkere weer wat er weer aan komt. Succes met het zoeken naar een lamp! Pascale X

    1. Ga het bloggen weer oppakken hoor, vind het veel te leuk! Even een zomerblogpauze genomen, merkte dat er ook minder geblogd werd en waren wat dingen thuis die mijn aandacht vroegen. Tot blogs en fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *