Interior

Velux Scholten & Baijings

Best lang geleden (2013) schreef ik een artikel over Velux© dakramen en bekleding, zie mijn blogpost van toen. In dit artikel schreef ik onder andere over onze drang om te verhuizen of bepaalde zaken aan te passen zodat het huis waar we wonen meer voldoening geeft. Een jaar geleden besloten wij echter ons huis te koop te zetten om te gaan verhuizen naar de stad. We hadden een huis gevonden wat precies het gene was waar ik van droomde en mijn man ook, wat een feest! Toch is het niet door gegaan. Door de slechte woning markt kregen wij ons huis niet verkocht binnen de termijn die wij hadden en hebben wij, hoe erg ook, alles terug moeten draaien. Hoe ga je dan verder in een huis waar je eigenlijk niet meer wilt wonen? Best lastig moet ik je zeggen. Ik had heel lang niets meer aan ons huis gedaan omdat we toch weg zouden gaan. Waarom ga je iets doen aan een huis waar je over een poosje niet meer woont? De plannen om Velux dakramen op zolder te gaan plaatsen was dus ook van de baan. Nu we ondertussen een jaar verder zijn komen de plannen weer naar boven om wat aan ons huis te gaan doen. Op de site van Velux zag ik een nieuwe collectie van Scholten & Baijings voorbij komen. Werkelijk prachtig! De stoffen van deze designers zijn zo kenmerkend mooi. Het zachte met de contrast kleuren erin verwerkt. Als je de foto’s ziet wil je spontaan gaan verbouwen 😉 Ik houd deze collectie zeker in gedachten maar eerst gaan wij de tuin verbouwen zoals ik vorige week liet zien met de moodboards.

De Colour collection van Scholten & Baijings
hebben zes prachtige VELUX Vouwgordijnen patronen gecreëerd, geïnspireerd op daglicht. De ontwerpen geven het daglicht weer van zonsopgang naar het heldere middag licht tot aan het intense avondlicht. Alle stoffen worden individueel gesneden, dus elk gordijn is uniek.
Met Velux vouwgordijnen bepaal jezelf het licht in je huis. Alle stoffen zijn individueel gesneden en de vouwgordijnen kunnen in het raam worden geplaatst op de manier waarop u dat wilt. Het laat veel zonlicht binnen door het gebruik van transparante stoffen of het blokkeer het licht geheel door een verduisterende stof te gebruiken. De nieuwe Scholten & Baijings ontwerpen maken het (ver-)plaatsen van de vouwgordijnen nog leuker omdat delen van de patronen verborgen of onthult worden naar gelang je ze in het raam plaatst. Omdat kiezen moeilijk kan zijn, zijn alle VELUX vouwgordijnen zo ontworpen dat ze heel makkelijk te veranderen zijn!
En dit laatste is voor mij perfect… Ik hou nog al eens van verandering 😉

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *