Interior

VELUX dakramen en bekleding

Volgend jaar Mei wonen wij precies 10 jaar in ons huis. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het langst dat wij ooit in een huis hadden gewoond was 5 jaar. Als ik heel eerlijk ben hebben wij de afgelopen jaren wel vaker over verhuizen gesproken en dat doen we nog wel eens. Maar eigenlijk wonen we in een perfect huis. Het is een nieuwbouw woning, die ruim is, genoeg kamers bied voor ons gezin, een woonkamer heeft om U tegen te zeggen, met een ligging in een kinderrijke en veilige buurt (een beschermend dorp), een tuintje, en een Noors uiterlijk. Wat wil een mens nog meer. Toch blijft de drang naar een oud huis (het liefst een monumentaal pand) trekken. Iemand met een zelfde liefde voor wonen als ik begrijpt mij waarschijnlijk precies. Een oud huis heeft karakter, ziet er van zichzelf al mooi uit! Met een nieuwbouw huis is dit altijd lastig en moet je veel in je hebben om zo’n huis karakter te geven. Na zoveel jaar en best veel inzicht op woongebied vind ook ik dit soms nog best lastig. Bij andere mensen kan ik het altijd prima verzinnen maar voor mezelf blijft het altijd moeilijk. Keuzes maken blijft lastig voor mij. Zo zijn er ook nu nog een aantal projecten op mijn lijstje die ons huis nog mooier moeten maken. Waaronder de zolder. Wij hebben een vide zolder die van de voor- naar de achterzijde van het huis loopt. Echt een topper, maar problematisch qua licht. En licht is ruimte. Als ik op de zolder sta kan ik het plafond raken, dus erg hoog is hij ook niet. Dit “probleem” (ofwel problemen) zouden prima opgelost kunnen worden met een paar dakramen. Na een verzoek in mijn mail een aantal weken geleden, om een gesponsorde blogpost te schrijven over VELUX® ben ik eens gaan zoeken op hun site. Deze inspirerende foto’s trokken mijn aandacht. Deze prachtige dakramen van VELUX zijn de oplossing! Onze zolder die nu nog fungeert als opslag voor mijn webshop zou een prachtige ruimte kunnen worden mede dankzij deze VELUX dakramen en raambekleding. Als ik deze foto’s zie, zie ik  een prachtige slaapkamer voor me. Of een geweldige slaap- of televisiekamer voor de kinderen. Of een mooie ruimtelijke werkplek (zie het mooie wolkendek over je heen gaan, wauw!) Genoeg inspiratie dus. Hopelijk weerhoud het er mij (of ons) er voorlopig van ons huis te verkopen. Dat wordt sparen en volgend jaar denk toch maar aan de klus!
Wil je meer inspiratie opdoen met betrekking tot deze geweldig mooie VELUX dakramen en bijbehorende raambekleding? kijk eens in de VELUX shop.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “VELUX dakramen en bekleding

  1. wij hebben ze ook, over de hele achterkant van ons, de velux dakramen, waarvan 2 in onze slaapkamer (we slapen onder de schuine delen), 1 op mijn werkkamer, 1 op de badkamer, die we onlangs hebben laten uitbouwen tot een punt voor meer licht en 1 op de slaapkamer van onze zoon. Ik zeg, ideaal! Woon zelf in een jaren 70 huis..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *