Lifestyle

Vakantie in het bos deel 2

Part two. Ik kan jullie nog veel meer foto’s laten zien van onze anderhalve week in het bos. Vandaag was het (helaas) weer tijd om naar huis te gaan. Morgen reist Addy samen met Sem af naar Vlaanderen voor Sem zijn deelname aan Flanders Grand Prix (meerdaags Internationaal inline tournooi). Ik blijf samen met de twee jongsten thuis. De afgelopen dagen was het weer iets minder. Je merkt dat het half augustus is en dat de dagen helaas weer iets korter worden. De avonden wat koeler. Op sommige plekken staan al paddenstoelen. Des al niet te min waren het mooie dagen om nog steeds leuke dingen te doen. We zijn naar De Piramide van Austerlitz geweest waar ik als kind ook eens ben geweest op Scouting kamp. Lekker ouderwets en echt leuk voor de kids (en ouders). We hebben een paar keer visite gehad, heel gezellig! Hebben gefietst, ijsjes gegeten en een hut gebouwd. Met een tevreden hoofd stapte ik in de auto vanmiddag. Beetje bij beetje wordt het huisje steeds iets mooier en iets meer af. Alle troep van de vorige bewoners is ondertussen opgeruimd en afgevoerd. Er hangen een paar persoonlijke dingen aan de muur, Kringloop en nieuw uit mijn shop en een vintage Tomado rekje in de slaapkamer. Ook hebben we een mooie en praktische wasmand die ik bij de OTTO kocht. Hij is van grijs vilt met een deksel die ook voor de helft open kan. Voor mijn jongens een uitkomst! de deksel valt er niet zomaar vanaf als je hem open doet. Bij ronde manden is dit vaak wel het geval. En er kan heel veel in! Boven de tafel hangt nu een goudkoper vintage lampje, ooit gescoord voor een paar euro op een rommelmarkt. Ook maakte ik van wol vilten blaadjes (paar jaar geleden een keer online gekocht en op zolder beland) een slinger die nu als decoratie hangt. En ben ik begonnen met gordijnen naaien voor de slaapkamer, ze hangen nog steeds niet maar dit hoop ik snel te doen. Uiteraard laat ik het resultaat snel zien!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Vakantie in het bos deel 2

  1. Niets mis met vakantIe in eigen land! Zo te zien bevalt het je jongens ook goed, lekker banjeren in die bossen. Met al die mooie spulletjes, nieuw en vintage, wordt het vast straks helemaal af. veel succes voor je oudste, spannend! pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *