Used before category names. Lifestyle

Vakantie in het bos deel 1

Vakantie in het bos deel 1

Net een paar dagen weg … waarin we best al veel gedaan hebben, zijn even voor een korte (werk) break terug naar huis. We vermaken ons prima! Zo hebben we er al een paar klussen opzitten (schuurtjes opruimen, schilderijen ophangen), zijn we een paar keer bij het meer geweest, hebben we een mooie wandeling gemaakt (zonder papa, die houdt niet zo van wandelen helaas), plukten we wilde bramen, BBQ-en we bijna iedere avond en treffen we het uitstekend met het weer. Vandaag een regen break thuis met de mogelijkheid een blog te plaatsen. Donderdag of vrijdag gaan we weer terug naar het bos, dat is het voordeel van zelf een huisje daar hebben. Volgende week laat ik jullie graag deel 2 zien. Geniet van jullie zomer!

Mochten jullie enthousiast zijn over ons huisje/plekje in het bos, informeer via de mail naar de verhuur mogelijkheden.

Het poster Up en de kussens op de bank zijn van Fine Little Day en komen uit mijn shop klik hier.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
beach boys

Leave a reply

Comments

Ziet er uit als de ideale vakantie en wat hebben jullie ook geboft met het weer. Zo fijn voor iedereen die in Nederland blijft.
Pascale,X

Oh wat klinkt dat heerlijk!

Leuk zeg zo'n huisje daar aan het bos.