livingcomfort
Interior - Lifestyle

Vaderdag

vaderdag

What you see, is what you get!

What you see, is what you get! Het lijkt mijn “woon” motto momenteel te zijn. De laatste maanden gebeurt er niet veel bij ons in huis. De klusjes, het opknappen, het leuk maken ofwel stylen, ik heb even geen inspiratie. Kleine meubels die ik had staan, een vloerkleed die ik had liggen, de fotolijsten aan de muur, het was allemaal niet. De kast ging van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer en weer terug. Mijn werkplek in de keuken maakte plaats voor iets wat er ondertussen ook niet meer staat. Ik ben het even kwijt. Na het verven van de trap heb ik nog één keer een kwast in mijn handen gehad, daarna raakte ik er geen meer aan. Wat ik nog wel maakte was een boekenplank onder de trap. Deze plank staat leuk (sorry geen foto), maar echt handig onder een open trap is hij niet.

De tuin

De laatste weken ben ik veel bezig geweest in de tuin. Dit vergde heel veel tijd en energie. Beetje bij beetje boek ik resultaat. Onze plannen om onze slaapkamer / zolder op te knappen, zie hier staan voorlopig in de koelkast. Binnen nu en een paar maanden kunnen wij namelijk de dijk achter ons huis (met aanlegsteiger en stuk water) kopen. De aankoop hiervan slaat een gat in ons gespaarde budget voor het opknappen van het huis zelf. Dus een nieuwe slaapkamer, keuken of nieuwe vloer in de woonkamer kan ik voorlopig op mijn buik schrijven. Jammer maar helaas!

DE plek

Toen wij vorig jaar voor het eerst ons huis bezochten waren wij op slag verliefd op de plek. De achtertuin grenzend aan een dijk met open vaarwater deed ons besluiten alles op alles te zetten om deze plek te krijgen. Twee maanden hebben wij (plus de verkopers) in de rats gezeten of alles wel zou lukken. Toen de financiering eindelijk rond was kon ons geluk niet op. We hadden het huis, maar vooral DE plek! Dat het huis er op het oog goed uitzag namen wij voor lief, verbouwen ging voorlopig niet, we zouden er zo in gaan. Binnen één dag woonden we er 😉

Vakantie gevoel

Vanaf dag één dat we er wonen begon ons “vakantie” gevoel. We leven hier vrij, iedere dag dat het maar een beetje mooi weer is zijn we buiten. Als er maar één zonnestraaltje schijnt staat de achterpui open. Zon of geen zon, een koffie ’s ochtends aan het water maakt onze dag goed. Voor komend weekend zijn de weersvoorspellingen weer goed (we treffen het al weken). Morgenavond viert onze oudste een examen feestje voor zijn vrienden, wij gaan kermis vieren in het dorp. Zaterdag hoop ik weer wat klusje te kunnen doen en een beetje rond te “rommelen” in en rondom het huis, daar zijn de zaterdagen voor. Zondag is het Vaderdag!

Vaderdag cadeau

Eigenlijk doen wij als gezin niet aan Vader- of Moederdag. Waarom weet ik niet, het is er zo ingeslopen. Mijn man had ook geen wensen, toch besloot ik deze week een Vaderdag cadeau voor hem online te bestellen. Het komt dan wel geen make-over van de slaapkamer, maar een nieuw hoofdkussen was echt nodig. Hoelang doen jullie eigenlijk met een hoofdkussen? ik kan me niet herinneren dat wij nieuwe kussens kochten 😉
Het kussen is online besteld bij Living Comfort. Naast hoofdkussens (in allerlei soorten en maten), kun je er ook matrassen en andere bed benodigdheden bestellen. Het kussen wat ik bestelde is een ClimaBest traagschuim kussen, wat zich helemaal naar je hoofd vormt. Het orthopedisch hoofdkussen met traagschuim vlokken zorgt voor een correcte ondersteuning van je hoofd. Doordat de nekwervels in de juiste houding liggen, kunnen nek en schouders tijdens de nachtrust volledig ontspannen. De traagschuim vlokken zorgen voor een perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.

Mijn hub is heeft altijd last van dit soort kwaaltjes in bed dus ik hoop dat dit het perfecte Vaderdag cadeau voor hem is ????
Wil jij ook zo’n fijn hoofdkussen? Living Comfort heeft een Vaderdag actie van 11 tot en met 17 juni. In deze periode kan iedereen met de kortingscode “VOORPAPA” 5% korting krijgen op artikelen uit het gehele assortiment. Hoe tof is dat!

Rest mij verder jullie allen een fijn weekend en gezellige Vaderdag te wensen!

Stephanie

** Het Living Comfort kussen is een gesponsord product.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Vaderdag

  1. Lijkt mij wel wat zo’n kussen???? Is bij ons ook al al lang geleden dat wij een kussen hebben aangeschaft! Ga eens op de site kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *