Gardening

Urban Jungle Bloggers

De tijd van de Pioenrozen is weer aangebroken. Jammer dat deze periode altijd maar kort is. De mooie grote roze bloemen zijn prachtig. Ze behoren tot één van mijn favorieten bloemen. Binnen en buiten doen ze het goed even als mijn andere groene plantjes. Ik ben dol op de “nieuwe” groen trend. Zodra mijn nieuwe blog online is (binnen nu en een paar weken) ga ik ook deelnemen aan Urban Jungle Bloggers. Wil je meer GROEN inspiratie opdoen neem dan eens een kijkje op deze site.

Love the “new” GREEN trend. After a few years (I think almost 10 years) I had no plants in my house. As more people “go back to nature” it’s great having plants back into the interior. My favorite flower in this pre-summer period is the Peony. On my new blog I’m gonna join the Urban Jungle Bloggers.

Take a look on this site for lot’s of GREEN inspiration 🙂

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Urban Jungle Bloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *