Travel

Tumbling time with bObles in Copenhagen #2

Dag twee in Kopenhagen was een dag voor ons zelf. Na een heerlijke nachtrust (heerlijke bedden) en een zeer uitgebreid ontbijt buffet hebben Pauline en ik de stad verkent op de fiets. De fietsen mochten we gebruiken van het hotel. Vanuit het hotel konden we langs het water heel makkelijk naar de stad fietsen. Vanaf het water kan je overigens de brug naar Malmo (Zweden) zien. Bij een volgend bezoek aan CPH staat deze stad zeker ook op mijn lijstje, het schijnt zo’n 32 km van CPH af te liggen en met de trein ben je er binnen 20 minuten / half uur. Mocht je CPH ook in een keer bezoeken is het zeker een aanrader om de fiets te pakken. Wij hebben zoveel meer gezien dan met de metro de dag er voor en hebben genoten van het mooie weer. Helaas voor mijn kids was de winkel met de Moomin lampen gesloten anders had ik hem zeker meegenomen!

Day two in Copenhagen we visit town by bike. The Hilton Hotel has given us a wonderful night’s sleep and breakfast. The bikes we could borrow from the hotel. We enjoyed our trip and the lovely weather. Next time we’ll visit Copenhagen we will visit Malmo as well. It’s really nearby and easy to go by train from the airport. Thanks bObles and the Hilton for your invitation. We really enjoyed your city!

pics by me

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *