Kids - Travel

Tumbling time with bObles in Copenhagen #1

Afgelopen weekend hebben wij een heerlijk weekend door gebracht in Kopenhagen. Wat een stad! Op uitnodiging van Diss-id, bObles en het Hilton CPH mocht ik samen met een vriendin twee dagen naar Kopenhagen om daar deel te nemen aan een bloggers bijeenkomst en Tumbling time met Ture van bObles. Een aantal weken terug heb ik ook een blog over bObles en tumbling time geschreven maar toen was ik uitgenodigd om samen met mijn kids naar Amsterdam te komen. Nu Kopenhagen dus. Ik was er nog nooit geweest maar de stad stond zeker op één op mijn city trip lijstje om een keer naar toe te gaan. Als Scandinavian interior and design liefhebber kon dat niet anders uiteraard! Zaterdag ochtend (26 april, mijn verjaardag) op het vliegtuig naar CPH samen met mijn vriendin Pauline. Binnen een uur ben je er. Al daar hebben wij een hele lekkere en gezonde lunch genuttigd met nog 3 andere blogsters, Charlotte van het Hilton CPH en Ture en Julie van bObles. Na een gezellige en heerlijke lunch was het Tumbling time (dit was ook in het Hilton Hotel). Door mijn ervaring in Amsterdam wist ik natuurlijk alles al haha… Zie mijn blog over Tumbling time in Amsterdam, klik hier. In de middag zijn we met de metro naar Kopenhagen (stad) gegaan, hebben we een rondleiding gekregen en hebben we een kijkje genomen bij de bObles hoek op de kinderafdeling van het Illums Bolighus. Een walhalla voor de Scandinavische interieur liefhebber! Alle mooie design merken zijn daar vertegenwoordigd. Na nog even gezellig koffie gedronken te hebben met elkaar (op een dakterras midden in het centrum) kon ieder daarna zijn eigen weg gaan. Dat werden dus nog meer winkels, veel torens en coole fietsen bewonderen en een lichte maaltijd (we zaten nog vol van de middag). We zijn met de metro naar ons hotel op de luchthaven terug gegaan. Een uitstekende verbinding (al zijn mijn vriendin en ik een stel nerds op dit gebied) en zo lagen we er redelijk op tijd in bed. We hebben heerlijk geslapen in onze mooie kamer met een uitzicht! daarover meer + dag 2 deze week!

**********

This weekend I was invited by Diss-id, bObles and the Hilton Hotel CPH to come over to Copenhagen. A few weeks ago I wrote a blog about bObles Tumbling Time in Amsterdam. This time it was Tumbling Time at the Hilton at Copenhagen Airport. My friend Pauline and I arrived in the morning. After relaxing in the lounge we had a delicious lunch with 3 other bloggers (1 other Dutch blogger and a Danish and a Norwegian blogger), Charlotte from the Hilton and Ture and Julie from bObles. After lunch it was time to tumble in the special kidsroom in the hotel. What is bObles? please read more about the tumbling toys on this post Tumbling time in Amsterdam. In the afternoon we went to the center of Copenhagen for a tour and a visit to the Illums Bolighus which is represented bObles on the children’s department. Very nice to see all Scandinavian design in one store and bObles of course. It was a great day, we enjoyed every minute! About Day two I will write later this week.
Enjoy your week!

pics by me

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Tumbling time with bObles in Copenhagen #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *