Tulum ~ healthy eten aan zee

tulum noordwijk

tulum noordwijk

tulum noordwijk

eten aan zee

eten aan zee

hip en gezond uiteten in Noordwijk

Wij van healthy food houdt en graag van een mooi uitzicht geniet moet echt eens keer naar Tulum in Noordwijk aan zee gaan. Naast het hippe interieur (zowel binnen als buiten) geniet je vanaf je tafeltje van een mooi uitzicht, de zee.
Mijn man en ik werden uitgenodigd door Tulum om te komen “voor proeven” voor het nieuwe seizoen. Dat lieten wij ons uiteraard geen tweede keer zeggen. Vorige week hebben wij dan ook echt met zijn tweeën genoten van een overheerlijke, en vooral ook gezonde maaltijd. Tijdens deze drie gangen genoten wij door het raam van en een adem benemend uitzicht.

Relaxte donderdagavond

Het was heerlijk rustig zo op de donderdagavond (van mij mag het voorseizoen langer duren 😉 ). Na een hartelijk welkom kregen wij een tafeltje voor twee vlakbij het raam ,hoe romantisch!. Na een drankje kregen wij het het voorgerecht wat bestond uit een plank met meerdere hapjes, handig en geen keuze stress dus. Naast 2 kleine glaasjes soep, scheermesjes (ja, die uit zee) en springrolls (even wennen voor mijn wederhelft), ook frisse salade, gevulde aubergines en brood met een dip. Als hoofd gerecht hadden we een vis- en vlees gerecht, waarvan ik niet alle ingrediënten meer weet, maar het smaakte zeer goed. De toetjes zijn voorbereid en deze kies je bij de koffie of thee van een dienblad. Ik vind deze keuze goed bedacht, alleen wordt kiezen best moeilijk als je al dat lekkers bij elkaar ziet staan 😉
Na de koffie hebben we nog heel even genoten van de zonsondergang en daarna zijn we naar huis gegaan. Zo waren we maar een paar uurtjes weg en voelde het als een hele avond. Ik zeg moeten we vaker doen! (maar dat zeg ik altijd…. herkenbaar?)

Tulum we hebben genoten! Bedankt voor het proeven en succes met jullie nieuwe seizoen 🙂

5 thoughts on “Tulum ~ healthy eten aan zee

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *