Gardening

Tuinposter

waar is de zomer?

De laatste weken laat het weer ons een beetje zitten. De mooie zomerdagen die wij in het begin van de zomer hadden zijn omgeslagen in wisselvallig, bewolkt en regen. Aanstaande maandag moeten de kinderen in Midden Nederland weer naar school en dan hebben zij de hele zomervakantie geen mooi weer gehad (oké bijna geen). Gelukkig zijn wij nog naar naar zonnig Frankrijk op vakantie geweest anders had ik extra gebaald, zo jammer dit! Helaas is er niets aan te doen en kunnen wij alleen nog maar hopen op een mooi knap najaar (ik zie nu al tegen de winter op).

wonen aan een dijk aan het water

Nu wij sinds Mei in ons nieuwe huis wonen en wij een tuin hebben die grenst aan een dijk aan het water, zitten wij ondanks het tegenvallende weer toch vaker buiten. Bootjes kijken is leuk en het water werkt rustgevend. De jongens spelen graag in het gras of in het water en ik pak sneller wat “rust” uurtjes. Zo hebben wij onze loungebank boven op de steiger gezet waar ik heel graag vertoef 🙂

achtertuin

Aan onze achtertuin zelf hebben wij net zoals aan het huis, nog niet veel gedaan. Het ziet er nog goed uit en er hoeft niet persé iets aan gedaan te worden (wat details en wat personaliseren daar gelaten). In het najaar willen wij wel wat bomen omzagen die er naar mijn idee niet hoeven te staan. Op die plekken komen wat nieuwe struiken en planten en er komt afdakje voor de fietsen en het haardhout. Om de zon een beetje in onze achtertuin terug te krijgen (want oh waar is die????) liet ik een foto die ik maakte tijdens onze zomervakantie in de Ardèche afdrukken op een groot tuinposter. De foto die ik liet afdrukken was één van mijn mooiste vakantiefoto’s. De foto van het Franse balkon doet mij terug denken aan de zon, de Mediterrane warmte en een mooie dierbare plek. De grote groen plant maakt het af.

tuinposter

Het tuinposter bestelde ik online bij TuinposterOpMaat. Hun tuinposters zijn van zeer goede kwaliteit, ze zijn gemaakt van PVC-materiaal (kunststof) en daardoor, net als het inkt, 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen zij weer en wind weerstaan en verkleuren zij niet. Tevens zijn de tuinposters in alle maten te bestellen (ook eigen maten). Ik bestelde ons doek in de maten 80 x120 cm en met tunnels in plaats van ringen. Zo kon ik hem ophangen aan bamboestokjes met een touwtje, makkelijk en net iets nonchalanter.

Wil jij ook jouw saaie tuinmuur, tuinhek (net als die van ons), balkon of terras opfleuren met een eigen foto op een tuinposter?! Bestel hem hier. Je hebt hem binnen enkele dagen in huis.

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Tuinposter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *