Gardening

tuin verbouwing

Wat een prachtig weer hebben we al een paar dagen (met uitzondering van gisteren). Goed weer om in de tuin te werken. Al vanaf vorig jaar zit ik met onze tuin in mijn maag. Al 10 jaar (sinds we er wonen, dus ondertussen bijna 11) is hij niet zoals ik hem graag zou zien. Onze tuin ligt vol met stenen en dat is het. Niets gezellig of groens aan (op de groene alg na). En tuin verbouwen / opknappen kost veel geld, daarom hebben wij besloten het op een budget manier te doen. Ik heb twee mood boards gemaakt met de stijl die ik leuk vind. Het wordt eenvoudig met beton, grind, veel struiken, bomen, gras en hout (en een moestuintje). Ik ga voor budget / eco vriendelijk (dus ook recyclebare spullen). Een tuin die gezelligheid uitstraalt, een plek waar je je prettig voelt. Laten we hopen op mooi weer dit weekend dan kunnen we er snel van gaan genieten!

This weekend we will start working in our garden. Our garden is terribly boring for almost 10 years. I made two mood boards in a style which I like most. In our garden I would love to have trees, shrubs, grass, a little vegetable garden, concrete, wood and gravel. Budget and eco friendly.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

12 Comments on “tuin verbouwing

 1. Super leuke moodboards! Wij zijn ook druk inspiratie aan het opdoen voor de tuin! Ik hou ook enorm van die mooie scandinavische sfeer! Veel natuulijke materialen, groen en eten uit eigen tuin! En lekker afstylen met mooie tuinspullen!

  Succes!
  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

 2. Ik zie dit moodboard nu voor de twee keer, maar hij blijft prachtig inspirerend! Is in het plaatje links van de stoelen het grasgedeelte kunstgras? Zo ja, dan ga ik zeker overwegen om kunstgras aan te leggen in mijn tuin, het ziet er zo echt uit!

 3. Je moodboards zijn heel gaaf! Vooral die plant in zo´n grote mand is heel leuk gedaan, wellicht iets voor in mijn eigen tuin :). Net als die reactie hierboven, ben ik ook benieuwd of er gebruik is gemaakt van kunstgras op een van de afbeeldingen. Ik ben namelijk met een project bezig, waarbij ik een kleine strook groen wil aanleggen in de tuin. Als het inderdaad kunstgras is, dan is het zeker een idee om me er meer in te verdiepen!

 4. Wat een leuk moodboard, ik heb er zelf ook 1 gemaakt vorige week!
  Ik wil namelijk ook mijn tuin opknappen, hetgeen dat vooral op mijn lijstje staat is een jacuzzi!
  We zijn helemaal weg van een jacuzzi, het begon op vakantie dat we er eentje hadden bij het vakantiehuisje.
  Nu zijn we geïnformeerd en al en weten we zeker dat we een jacuzzi willen aanschaffen.
  Misschien breng ik mensen op deze manier ook op ideeën =).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *