Photography

trouwreportage

IMG_1595

IMG_1676

IMG_1769

IMG_1643

IMG_1774

IMG_1737

IMG_1770

IMG_1740

IMG_1565

IMG_1736

IMG_1580

trouwreportage

Een paar maanden terug vroeg een vriendin van mij of ik een trouwreportage wilde maken van hun huwelijk. Vol enthousiasme zou ik meteen JA! Al begon ik het gisteren wel een beetje spannend te vinden. Zou het me lukken een trouwreportage? Ooit deed ik eerder een fotoreportage voor een huwelijk, maar dat was al weer twee jaar geleden.

hoe doe je het goed?

Er kwamen allerlei vragen in me op. Bijvoorbeeld, wat doet het weer? Hoe hoog moet mijn ISO? Wat leg ik vast en wat niet? Om de belichting te testen ging ik die ochtend met Jack een rondje fietsen om testfoto’s te maken, dat ging goed. De juiste momenten vastleggen is een dingetje, dat kan niet zomaar even over. Ik ben uitgegaan van mijn gevoel en heb mezelf niet gek laten maken. Ik ben geen professionele fotograaf en mensen hebben mijn werk gekozen om hoe ik fotografeer.

hoe verliep de dag?

Bij het officiële gedeelte hoefde ik niet aanwezig te zijn, ik kwam bij het aansnijden van de taart. Op het moment dat ik van huis ging regende het, oh wat baalde ik. Maar gelukkig verdween de regen op tijd en konden we wat geposeerde foto’s gaan maken in de tuin. Uiteraard had mijn camera kuren op dat moment, uitgerekend vandaag 🙁 maar gelukkig kon ik dit probleem zelf oplossen. Het resultaat van de foto’s is hartstikke leuk geworden en ik ben hartstikke blij met het eind resultaat. Co en Natasja, ik hoop jullie ook! Bedankt voor het vertrouwen!

Zou jij ook graag willen dat ik foto’s neem van jullie huwelijk? of op een feestje, een baby shoot, een familie reportage, mail me gerust.

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *