Travel

Toscane, Italië deel II

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

tuscany

IMG_2187

tuscany

toscane

toscane

toscane

toscane

toscane

Nu de kinderen weer naar school zijn geniet ik nog even na van onze vakantie foto’s. Onze vakantie naar Toscane was oh zo mooi, warm en leuk. Een eerste keer Italië voor de kinderen en voor mij. Het was even wennen (ik geef het eerlijk toe) maar het was de lange reis, de hoge temperaturen, mieren, muggen, niet zo’n heel best bed, kampeerplaatsen die minder ruim zijn, dubbel en dwars waard. Vanaf Utrecht is het zo’n 1500 km rijden. Met een overnachting is dat goed te doen. Is jouw auto niet groot genoeg of vertrouw je er niet op om zo’n lange rit te maken in jouw oude cros? wij boekte een huurauto via Holiday Cars, super geregeld!
Het weer in Orbetello is perfect, de omgeving waterrijk, groen en kleurrijk. Je kunt iedere dag een andere baai bezoeken mocht je daar zin in hebben. Voor de surfers onder ons, er is ook een geweldig mooie surf baai Talamone genaamd. Vanuit Porto Stefano worden er boottochten georganiseerd naar een aantal kleine eilandjes die voor de kust liggen. Giglio Porto is een aanrader om te bezoeken. Meer van de stedentrips? met de trein zit je binnen een uur in het centrum van Rome.
Als vervend Frankrijk ganger en Scandinavië liefhebber staat Italië zeker weer op ons lijstje om volgend jaar naar toe te gaan. De heerlijke koffie’s doen de mindere dingen vergeten 😉

Orbetello Camping Village boek je bij Selectcamp.

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Toscane, Italië deel II

  1. Heerlijk Italie! Ik heb toen ik 21 jaar was een jaar in Rome gewoond, prachtige stad, lekker weer, heerlijk eten, mooie mannen :-). Wat lijkt je oudste zoon op je man en die anderen op jou! Vooral de middelste, als twee druppels water. Mooie foto’s ook. Dat ‘lichtblauwe rugzakje’ had ik graag mee willen nemen., zulke leuke autootjes. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *