Time for Wood

Time for Wood

time for wood

time for wood

time for wood

time for wood

Got myself an early Christmas present! ~ Instagram

Horloges, ik heb er iets mee. In mijn hele leven zijn ze niet op twee handen te tellen, de modellen die ik allemaal al heb gehad. Ik heb het niet over de duurste modellen maar wel over de mooie en zeker hippe exemplaren. Horloges gaan net als ik met hun tijd mee. Ik ben gevoelig voor hip en zodra er maar een beetje een hip model voorbij komt (hij moet wel klasse uitstalen) wil ik hem graag hebben.
Mijn horloge loopbaan startte met een heuse Casio, gevolgd door de immens populaire Swatch (daar heb ik er denk wel 4 of 5 van “versleten”), tot aan de Baby G, Ice Watch, noem ze maar op.
De horloges die ik momenteel uitkies zijn niet meer te plastic maar ecologisch verantwoord van hout.
Vandaag ontving ik een vervroegd Kerst cadeau, het Evolvo horloge van Time for Wood.
Zowel het klokje als de bandjes ontvang je los in een mooie gift box. De klokjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren hout in dames en heren uitvoering. De bandjes ofwel straps zijn uitgevoerd in 7 verschillende kleuren. Leuk voor de afwisseling, zo heb je iedere keer weer een ander horloge om je pols.

Time for wood is een Rotterdams bedrijf die een ecologische lifestyle lijn heeft uitgebracht. Naast de horloges hebben zij ook hele coole zonnebrillen, Iphone cases, koptelefoons, portemonnees en nog meer. Alles is natuurlijk vervaardigd. Time for wood verbindt je met de natuur.

De Evolvo horloge lijn is deze week gelanceerd dus ik ben één van de eerste die met dit “hipster” horloge om loopt 😉
Hou jij ook van Ecologisch verantwoord en een tikje vintage / retro achtige uitstraling neem dan eens een kijkje op hun site, klik hier.

fotografie Stephanie Koster

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>