Interior

thuis zijn
thuis zijn
thuis zijn


thuis zijn
_MG_0705

Zoveel als voorgaande jaren ben ik niet meer thuis. Nu ik 3 hele dagen in de week werk moet ik dingen plannen. Voorheen was dit nodig want ik was toch wel thuis. Hoe je het ook wende of keerde, kwam het de ene dag niet uit (of het moest heel belangrijk zijn) dan kwam het de andere dag wel. Hiermee bedoel ik overigens wel het werk wat in huis moest gebeuren. Vanaf nu heb ik vaste dagen dat ik opruim, de was doe (al doe ik dit iedere dag), schoonmaak en andere klusjes aanpak. Voor veranderingen in huis heb ik ook minder tijd. Al zijn er ook wel weer een paar nieuwe items in huis. Tja… dat kan ik niet laten, net zoals de meeste van jullie 😉

De Barefoot lamp van Leitmotiv in het goud shopte ik bij Eyoba, het Andy Warhol poster scoorde ik op Marktplaats, het vintage wandmeubel en het Deense tafeltje op een locale verkoop- en ruilsite, de klemlamp bij Ikea, de glasboxen van House Doctor won ik met een give-away op de blog van Lisanne van de Klift, gesponsord door Livv Lifestyle, grijze kussens Ikea (links) en OTTO (rechts), kandelaars Puik Art, Iittala en kringloop.

fotografie en styling Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “thuis zijn

  1. Een andere organisatie maar het lijkt met fijn om weer een paar daagjes aan het werk te zijn, of niet?
    Bevalt je nieuwe baan?
    Een leuke bezigheid, dingen veranderen in huis, ziet er mooi uit allemaal.
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *