Interior

The day after …

De Kerst Sale is voorbij, alle spullen zijn opgeruimd. Het is een soort van kaal in huis. De Sale was gezellig en ik heb goed verkocht, al viel de opkomst op vrijdag wat tegen ☹ Heb je geen tijd gehad om langs te komen en vind je het toch leuk om mijn spullen een keer real life te zien? (+ alle extra’s). Ik sta zaterdag 14 december op de Kerstmarkt in Leimuiden. Deze is van 15.00 tot 19.00 uur en wordt gehouden in een oude boerderij midden in het dorp.
Deze foto’s heb ik vanmiddag genomen in mijn huis. Op de foto’s een aantal van mijn favo producten op dit moment uit mijn shop tw. : Kussen Face it van Luckyboysunday, kussen Barr van Fine Little Day, kanderlaar 3-Ljus onbehandeld van Storebror en de bruine apothekers flessen van Fidrio (2 verschillende maten).

Wie weet tot de 14de?!

Fijne week allemaal!

p.s. het roze met gele doek is geschilderd door Yvonne van Bruggen. Je kunt bij haar doeken laten schilderen voor een schappelijke prijs. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “The day after …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *