The day after …

The day after …

De Kerst Sale is voorbij, alle spullen zijn opgeruimd. Het is een soort van kaal in huis. De Sale was gezellig en ik heb goed verkocht, al viel de opkomst op vrijdag wat tegen ☹ Heb je geen tijd gehad om langs te komen en vind je het toch leuk om mijn spullen een keer real life te zien? (+ alle extra’s). Ik sta zaterdag 14 december op de Kerstmarkt in Leimuiden. Deze is van 15.00 tot 19.00 uur en wordt gehouden in een oude boerderij midden in het dorp.
Deze foto’s heb ik vanmiddag genomen in mijn huis. Op de foto’s een aantal van mijn favo producten op dit moment uit mijn shop tw. : Kussen Face it van Luckyboysunday, kussen Barr van Fine Little Day, kanderlaar 3-Ljus onbehandeld van Storebror en de bruine apothekers flessen van Fidrio (2 verschillende maten).

Wie weet tot de 14de?!

Fijne week allemaal!

p.s. het roze met gele doek is geschilderd door Yvonne van Bruggen. Je kunt bij haar doeken laten schilderen voor een schappelijke prijs. Informeer eens naar de mogelijkheden.

3 thoughts on “The day after …

 • todayjoday
  november 25, 2013 at 4:38 pm Beantwoorden

  Mooi wat kleur in je huis,
  Groet.

 • Elv's
  november 25, 2013 at 7:24 pm Beantwoorden

  Wat leuk om deze mooie plaatjes van je huis te zien ;-)) Fijn dat het zo goed is verlopen tijdens de sale! x

 • Pure by me
  november 26, 2013 at 7:43 am Beantwoorden

  Wat fijn dat het uiteindelijk toch nog gezellig druk is geworden..
  Je had super gave items staan..
  Groetjes Chris

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>