Used before category names. Interior

Suussies home in Amsterdam

Suussies home in Amsterdam

Vandaag op mijn blog het geweldige huis in Amsterdam van Suus. Suus is de bedenker en eigenaresse van het label Suussies die ik sinds kort in mijn webshop verkoop. Suussies maakt super leuke knuffelbeesten en accessoires van originele stoffen en fournituren, voor jong en oud. Ze zijn allemaal net even anders en dus uniek. De inspiratie haalt zij overal vandaan, met als resultaat een verrassende originele collectie. Kidsstuff en stijlvolle knuffels die een mooi plekje in je interieur verdienen!
Suussies I like your products a lot!

Today the wonderful home of the Dutch kids designer label Suussies in Amsterdam. The products of Suussies are available at Coos-je (NEW in the shop!). Suussies makes super cute cuddly animals, toys and interior accessories using original fabrics and trimmings for all ages! Every item is slightly different and therefore unique. Kids stuff and stylish cuddly animals who deserve their own place in your home!

pics by vtwonen

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
kindjes wk10

Leave a reply

Comments

Wow! Wat een super mooie foto's. Vind het fototoestelletje met die knoop als lens echt geweldig..

Ontzettend mooi! Heeft dit huis eens in een woonblad gestaan? Deze inrichting komt me heel bekend voor.
Groetjes, Clarieke

Heel mooi. Vooral de lamp is top! en natuurlijk ook de camera met de knoop als lens. Heel mooi gevonden!

    Beste Mooi Goed, de lamp heb ik wel eens gespot bij Loods 5, die is mooi he?! De stoffen kinder camera met knoop lens is te koop in mijn webshop Coos-je.

    met vr gr Stephanie

Leuke rekken voor tijdschriften. Zijn deze ergens te koop?

Zeker leuk huis, erg gezellig ook !
Mooie spullen en aanvulling voor de shop Steef!

Lfs, Martine.

Zoveel items om jaloers op te worden. Ik ben verliefd op de schommel en vloer is écht prachtig in combinatie met die grijze muur. Zou zo'n kleur muur ook staan bij een donkere vloer? Ik heb namelijk net deze vloer laten leggen: http://www.houtenvloerenshop.nl/zeer-donkere-vloer. En het is zo wat om hem na een maand alweer wit te schilderen…