Lifestyle

summer in the woods

Mijn blog frequentie is op een laag pitje dit moment. De zomer vakantie is begonnen en ik heb beduidend minder tijd. De tijd die ik heb zal ik blijven posten al zullen dit dus hoofdzakelijk foto’s zijn van ons in het bos. Nog anderhalve week en dan gaan we twee weken achter elkaar genieten. Iedereen een hele fijne vakantie gewenst!

Summer holiday has started! We will stay for a couple of weeks in the woods this period. Wishing everybody a wonderful SUMMER!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “summer in the woods

  1. Hoi Stephanie, ik volg je leuke blog sinds kort en vind het helemaal niet erg dat je nu even hoofdzakelijk foto's plaatst van jullie in het bos! Ze zijn super! Geniet nog van jullie welverdiende vakantie!
    Groetjes Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *