metrostation
Travel

Summer citytrip Amsterdam

amsterdam

citytrip

brood bar

zeedijk

hay store amsterdam

hay store amsterdam

hay amsterdam

huf socks

spui

amsterdam

zeedijk

amsterdam

noord-zuidlijn

metro amsterdam

Iedere vakantie doen wij Amsterdam aan. De jongens komen er graag en heel eerlijk, ik ook 😉 Meestal ga ik alleen met de mannen, vader werkt! Dit vinden wij overigens helemaal niet erg want hij houdt helemaal niet van winkelen en wij nou net wel!
Zo ook afgelopen woensdag. In de auto zijn wij mee gereden naar station Overamstel (dichtbij hub zijn werk). Vandaar uit zijn wij met de Metro naar de Nieuwmarkt gegaan. We ontbeten bij de Brood Bar, met een misselijke Jack (hoe sneu) en deden daarna ons vaste rondje.
De Zomergriep die eerder deze week Beer en mijn man in zijn greep had, velde woensdag overdag Jack en ’s avonds mij. Ondanks dit alles hebben we het wel leuk gehad en zijn we alle vier geslaagd met iets leuks.

*
*

Naast alle voor ons bekende kledingwinkels hebben in de Negen straatjes weer een aantal nieuwe kleine boetieks bezocht en snuffelen wij ook altijd graag bij vintage kledingshops. Op de Spuistraat kon ik het niet laten de HAY store binnen te gaan. Op de terugreis hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe Noord-Zuidlijn. Hoe snel reis je hiermee, echt top!

Rest mij jullie een fijn weekend te wensen! Ik krabbel langzaam weer op 😉

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Summer citytrip Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *