Interior

STOER WONEN

In het najaar als de dagen donkerder en kouder worden zitten we graag knus en gezellig in huis. Je huis dan warmer en gezelliger maken kan met textiel en kaarsen maar ook uitstekend met stoer oud hout. Deze stoere foto’s kwam ik tegen op Pinterest op het pinboard van een bedrijf in Historische Bouwmaterialen, genaamd Frank Pouwer. Frank Pouwer is een bedrijf gevestigd in Dodewaard.
Frank Pouwer Handel & Exploitatie heeft zich gespecialiseerd in oud grenen- en eikenhout en heeft diverse partijen oude balken en planken op voorraad.  Naast houthandel, met de verkoop van onder andere oud eiken en grenen balken, verkoopt Frank Pouwer ook andere oude bouwmaterialen. Onder meer holle dakpannen, nokvorsten, recuperatie straat- en gevelstenen, oude paneeldeuren, handgemaakte smeedijzeren nagels en antieke vloertegels.
Kortom genoeg materialen om een stoer, warm huis mee te creëren. Bij het zien van deze foto’s krijg ik zin om verder te gaan met klussen en geeft het mij weer een hoop inspiratie voor de kinderkamers (met name de geweldige planken tegen de muur en de stoere houten opberg kistjes op wieltjes) hier in huis en voor ons vakantie huisje in het bos ♡
Wil je het Pin board van Frank Pouwer volgen klik hier.
alle foto’s komen van het Pin board van Frank Pouwer, geupload door user.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “STOER WONEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *