Spring in the air

Spring in the air! I love it! Heerlijk de zon in je huis, genieten van de bolletjes, in dit geval zijn het sneeuwklokjes, die boven de grond komen. Ook zijn we deze week verblijd met meerdere nieuwe spulletjes in huis waar we, en dan vooral ik maar ook de kids, heel blij mee zijn. Een Barbabob spaarpot die ik scoorde bij Tica, een poster die ik cadeau kreeg van een Insta-friend (nieuw werkwoord) en een krokodil van bObles. Over de bObles krokodil schrijf ik nog een hele post deze week. En over het prachtige poster van KVRL Design meer dit weekend als ik een mooie lijst gevonden heb. Enjoy the sun! (daar wordt een mens namelijk altijd beter en vrolijker van).

4 thoughts on “Spring in the air

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *