Interior

Søstrene Grene ~ Lente collectie 2019

Lente collectie 2019 Søstrene Grene

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? Vlak na de kerst was ik er eigenlijk al klaar mee. Een winter met sneeuw en ijs dat zou leuk zijn maar tot nu toe hebben we nog maar 2 dagen sneeuw gehad. De lange grauwe grijze en vooral natte winterdagen hangen mij zo langzamerhand de keel uit. Ik wil zon en naar buiten kunnen. Ik verlang naar met mijn bloten voeten door het gras lopen achter ons huis. In de avond buiten koffie drinken aan het water. Eindeloos zwemmen en heerlijk in je bikini of korte broek lopen. Pffff, nog twee lange maanden te gaan ben ik bang 😉

Om in de Lente sfeer te komen kun je het gezellige, vrolijke wel alvast in huis halen. Zo hebben de Deense zusters van Søstrene Grene een te leuke lente collectie op de markt gebracht waar ik echt blij van word. Lila en licht geel voeren de boventoon, jippie! I like!

** Søstrene Grene’s nieuwe collectie is vanaf donderdag 28 februari 2019 verkrijgbaar – met uitzondering van de bijzettafel, die beschikbaar is vanaf donderdag 21 maart 2019. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *