snowworld zoetermeer
Lifestyle

Snowworld

snowworld

skipiste

kinderhelm

burton

Studiedag

De basisschool waar Jack op zit had vandaag een studiedag. Geen bijzondere gebeurtenis en niet erg omdat het op een woensdag was, mijn vrije dag. Het werd echter wel een bijzondere dag omdat Jack werd uitgenodigd om met zijn vriend mee te gaan snowboarden bij Snowworld. Brutaal als ik was vroeg ik of ik niet mee mocht 😉 en dat was geen probleem, gezellig juist! Om tien uur vanochtend vertrokken de moeders met de kids richting Zoetermeer.

snowboardles

Voor de kinderen was er een snowboardles van een uur gereserveerd. Iets wat ze allemaal graag een keer wilde doen en nooit eerder hadden gedaan. Zoals vele kids was er na een uur les al niet meer te zien dat ze voor het eerst op een snowboard stonden. Zo flexibel en niet bang, dat zijn de verschillen met (de meeste) volwassenen 😉
Voor mij was het skiën alweer wat jaartjes geleden (helaas) en moest ik weer even inkomen. Maar na een paar keer de eerste piste af lukte het weer aardig.
Het prettige is dat je in Snowworld meerdere pistes hebt, van beginnend naar meer gevorderd, dus eerst even inkomen op de kleine lage piste waar we de snowboard vorderingen goed konden volgen.

Na de les hebben we een korte pauze met chocomelk genomen. Daarna hebben we nog een uur met zijn allen “vrij” kunnen skiën en boarden. Moe en voldaan (zie de rode wangen) kunnen we zeggen dat we zeker nog een keer gaan. En als verwacht riep Jack na afloop dat we echt weer een keer op wintersport moesten gaan. Maar of dat gaat lukken 😉 Laten we hopen volgende winter. Het is leuk dat zeker, en we hebben het ook jaren gedaan, maar met een gezin is het een kostbare vakantie waar echt even voor gespaard moet worden.

Voor nu was Snowworld net zo leuk, en voor ons nog geen half uurtje rijden. Tip om een keer te gaan als je ervan houdt!

Het filmpje was halverwege de les (les duurde een uur). Aan het einde van het tweede uur konden ze best goed boarden. Bochtjes gaan nog niet zo goed maar trots op hoeveel ze al kunnen!

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *