SMALL LUNCH TABLE FOR THE KIDS

Small lunch table for kids

Naar aanleiding van de GIVE-AWAY actie “aan tafel met Livv Lifestyle” op de blog van Lisanne van de Klift, besloot ik vanochtend een mooie lunch tafel(tje) te dekken voor de jongens. Mijn kinderen eten iedere middag (behalve op donderdag) tussen de middag thuis omdat het kan. En wat is er niet prettiger om aan een gedekte tafel te zitten, en wat voor één! De post van Lisanne over de gemixte serviezen van Livv Lifestyle sprak mij meteen aan. Ik hou er namelijk van stylen te mixen, ik doe dat al jaren. Voor mij geen servies in de kast in één stijl. Ik hou van een bont geheel, vintage, nieuw en alle stijlen plus kleuren door elkaar heen. Mijn oog valt wel altijd op een Deens uiterlijk, ik pik het er gewoon uit.

Kringloop servies

Het meeste van mijn verzameling komt van de Kringloop en rommelmarkt. De manier waar ik de tafel op gestyled heb is voor de kinderen aantrekkelijk door het kleur gebruik, de toevoeging van de retro beeldjes op de bordjes en het grappige broodplankje in de vorm van een berg van Lilesadi. In een hand omdraai is deze gedekte kindertafel zo weer om te stijlen naar een feestelijke tafel voor volwassenen. Als aanvulling zou ik graag het servies van House of Rym aan mijn verzameling toevoegen. De vormen en kleuren (op een witte basis) passen perfect bij wat ik al heb staan 😉 Nu maar duimen dat ik win!

This morning I covered a cozy lunch table for the kids in the garden. The crockery is a mixed style which I love…

Fotografie & styling Stephanie Koster

4 thoughts on “SMALL LUNCH TABLE FOR THE KIDS

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *