Kids

slaapkamer make-over deel I

Afgelopen zondag zijn we aan de make-over van Jack zijn slaapkamer begonnen. Eigenlijk was er niet heel veel mis aan zijn kamer, misschien een beetje saai? Maar een paar weken terug werd ik benaderd door het Zweedse bedrijf Photowall. Of ik het leuk vond een blogpost te schrijven over hun behang. Heel eerlijk heb ik aangegeven dat wij geen behang in huis hebben maar dat het me wel heel leuk leek om een keer behang toe te gaan passen in huis. Na een paar dagen waren we eruit dat Jack zijn kamer best wat leuker kon, en nu gaat zo’n beetje alles op de schop (behalve de vloer). Op alle muren boven hebben wij spuitwerk, niet meer mijn keuze op dit moment maar het zit er al jaren op. Dit spuitwerk kan er ook niet zomaar vanaf, dus daar moest ik iets op verzinnen. Na een speurtocht op internet ben ik erachter. Warm water, schoonmaakazijn, een spons en een afsteek- plamuurmes. Zondag zijn we begonnen en we zijn nu op de helft. Morgen gaan we verder. Een hele klus maar ik weet zeker dat het mooi word!

This weekend we started a bedroom make-over. Jacks room is gonna turn within a few weeks from a (a little bit boring) natural room in a real kidsroom. I started with the walls, not really a nice job but I keep my mind on the wallpaper that will be on it soon (Mountains by Fine Little Day).

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “slaapkamer make-over deel I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *