Used before category names. Kids

slaapkamer make-over deel I

slaapkamer make-over deel I

Afgelopen zondag zijn we aan de make-over van Jack zijn slaapkamer begonnen. Eigenlijk was er niet heel veel mis aan zijn kamer, misschien een beetje saai? Maar een paar weken terug werd ik benaderd door het Zweedse bedrijf Photowall. Of ik het leuk vond een blogpost te schrijven over hun behang. Heel eerlijk heb ik aangegeven dat wij geen behang in huis hebben maar dat het me wel heel leuk leek om een keer behang toe te gaan passen in huis. Na een paar dagen waren we eruit dat Jack zijn kamer best wat leuker kon, en nu gaat zo’n beetje alles op de schop (behalve de vloer). Op alle muren boven hebben wij spuitwerk, niet meer mijn keuze op dit moment maar het zit er al jaren op. Dit spuitwerk kan er ook niet zomaar vanaf, dus daar moest ik iets op verzinnen. Na een speurtocht op internet ben ik erachter. Warm water, schoonmaakazijn, een spons en een afsteek- plamuurmes. Zondag zijn we begonnen en we zijn nu op de helft. Morgen gaan we verder. Een hele klus maar ik weet zeker dat het mooi word!

This weekend we started a bedroom make-over. Jacks room is gonna turn within a few weeks from a (a little bit boring) natural room in a real kidsroom. I started with the walls, not really a nice job but I keep my mind on the wallpaper that will be on it soon (Mountains by Fine Little Day).

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
CLIPPER by Puik Art

Leave a reply

Comments

Werk in uitvoering zie ik. Ben erg benieuwd naar het resultaat!

Ik ben heel erg benieuwd! Super leuk! Succes met klussen!

Groetjes Cindy
woon-geluk.blogspot.nl

Hier ook van die muren :-(. Ben erg benieuwd hoe het wordt, kan me voorstellen dat het een flinke klus is. Pascale X