Skoghall interior design from Sweden

Skoghall interior design from Sweden

Vanaf vandaag ben ik “het” verkooppunt in Nederland van het Zweedse merk Skoghall. Skoghall was mij nog niet bekend, ik werd benaderd of ik het leuk zou vinden Skoghall in mijn shop te gaan verkopen. De producten zijn prachtig en allen handgemaakt van natuurlijke en gerecyclede producten uit Zweden zelf. Ik zal niet alles aanbieden in mijn shop maar wel alles van hun website is te bestellen bij Coos-je. De producten zullen allen op bestelling geleverd worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Skoghall klik dan hier.

Starting today, I am the first retailer of the Swedish brand Skoghall in the Netherlands.
Skoghall is a small Swedish company producing products on a small scale in Stockholm and from the house Vinäs Skoghall situated between the archipelago of Tjust and the woods of Småland.
All of SKOGHALLs products are made by hand in Sweden.
Skoghall strives to use as much recycled and left over materials as possible and base most of our designs on effectivisation of material in order to minimize waste.
They produce everything on a demand basis in order to not overproduce.
I love to have Skoghall in my shop

One thought on “Skoghall interior design from Sweden

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *