Skaten

Skaten

IMG_3342

skaten

IMG_3282

IMG_3359

IMG_3303

IMG_3316

IMG_3352

IMG_3378

IMG_3345

IMG_3363

IMG_3381

skaten

IMG_3309

Beer kocht gisteren van zijn zelf verdiende geld een long board in een skate winkel. De speelgoed exemplaren sturen niet goed en het was nu tijd voor een “echte”. Beer heeft krantjes gelopen, klusjes gedaan, zijn Wii (waar hij niet mee speelde) verkocht, en nu had hij genoeg geld om hem te kopen. Dat hij er best veel geld voor neer moest tellen deerde hem niet. Hij is er super blij mee en uiteraard moest er meteen dit weekend volop geskate worden. Met dit mooie weer voor mij een reden om foto’s te maken van de mannen. Jack op zijn kleine penny boardje leverde af en toe enig gekibbel op, maar Beer is altijd weer zo lief om zijn broertje zijn zin te geven en hem op zijn nieuwe skateboard te laten.

Het oefenen met mijn belichting en de lage zon bleek nog best lastig, er waren veel foto’s overbelicht maar er zaten ook een aantal hele mooie van Beer tussen die ik aan het einde van de middag maakte. Deze laat ik van de week aan jullie zien in een hele reeks (is het leukste). Jullie kunnen dan goed zien wat belichting met een foto doet.

Fijne nieuwe week!

Fotografie Stephanie Koster

One thought on “Skaten

  • Anne
    oktober 12, 2015 at 9:00 am Beantwoorden

    Prachtige foto’s!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>