Interior

Silly by Puik Art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

De zomer is op zijn retour en dan krijg ik het in huis altijd op mijn heupen. Er moest verandert worden! Het kleed kwam van zolder, de salontafel moest plaats maken voor een bijzettafeltje. Schilderijen werden verwisseld en de accessoires werden aangepast qua kleur. Ik hou van ingetogen, wat inhoud weinig kleur. De vintage/retro vaas die ik afgelopen zomer vond op de rommelmarkt (spot goedkoop) past mooi door zijn bruine kleur. Dezelfde kleur bruin komt terug in het raam waar nu een grote bruine apothekers fles staat. De betonnen kandelaartjes zijn van Puik Art en heten Silly. Ik heb ze nieuw. De Silly kandelaar is aan beiden kanten te gebruiken. Aan de ene kant kan een kaars, aan de andere kant een waxine. Voor nu koos ik voor de waxine kant maar een paar mooie kaarsen in een herfst tint kan natuurlijk ook. Silly is ook verkrijgbaar in een rubberen variant en leverbaar in diverse kleuren. Onder andere ook in het zwart dus die zouden er ook nog leuk bijpassen (knipoog). In combinatie met de zwarte Nappula kandelaar van Iittala wordt het een kleine groepering waar ik persoonlijk van hou. Zo zie je dat het bruin met het grijze van het beton, maar ook terugkomend in het poster van Paper Collective, in combinatie met zwart en wit al een beetje de herfst look geeft waar ik naar zoek. Kleine veranderingen met een groots resultaat. Nu nog een bosje herfst bloemen en het huis is er weer klaar voor… voor hoelang!?

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Silly by Puik Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *