Used before category names. Design

Silly by Puik Art

Silly by Puik Art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

silly by puik art

De zomer is op zijn retour en dan krijg ik het in huis altijd op mijn heupen. Er moest verandert worden! Het kleed kwam van zolder, de salontafel moest plaats maken voor een bijzettafeltje. Schilderijen werden verwisseld en de accessoires werden aangepast qua kleur. Ik hou van ingetogen, wat inhoud weinig kleur. De vintage/retro vaas die ik afgelopen zomer vond op de rommelmarkt (spot goedkoop) past mooi door zijn bruine kleur. Dezelfde kleur bruin komt terug in het raam waar nu een grote bruine apothekers fles staat. De betonnen kandelaartjes zijn van Puik Art en heten Silly. Ik heb ze nieuw. De Silly kandelaar is aan beiden kanten te gebruiken. Aan de ene kant kan een kaars, aan de andere kant een waxine. Voor nu koos ik voor de waxine kant maar een paar mooie kaarsen in een herfst tint kan natuurlijk ook. Silly is ook verkrijgbaar in een rubberen variant en leverbaar in diverse kleuren. Onder andere ook in het zwart dus die zouden er ook nog leuk bijpassen (knipoog). In combinatie met de zwarte Nappula kandelaar van Iittala wordt het een kleine groepering waar ik persoonlijk van hou. Zo zie je dat het bruin met het grijze van het beton, maar ook terugkomend in het poster van Paper Collective, in combinatie met zwart en wit al een beetje de herfst look geeft waar ik naar zoek. Kleine veranderingen met een groots resultaat. Nu nog een bosje herfst bloemen en het huis is er weer klaar voor… voor hoelang!?

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Verhuizen

Leave a reply

Comments

Wat een mooie stoere kandelaars. Ook erg handig dat hij aan beide kanten te gebruiken is!:)

Dubbel zo leuk! En ik vind dat ze zo mooi industrieel eruit zien.

Ben ook nog steeds blij met de zwarte kandelaar en zwart wit vaasje. Handig die dubbele functie van die andere kandelaars. De poster vind ik prachtig. Pascale x