Used before category names. Interior

Show-Up 2015, Expo Haarlemmermeer

Show-Up 2015, Expo Haarlemmermeer
Voor de vierde keer bezocht ik vandaag samen met een vriendin de Show-Up. Dit keer werd de beurs georganiseerd in de Expo in Vijfhuizen, in de Haarlemmermeer. Wat een verbetering en zoveel grootser neer gezet, echt super! Zowel zakelijk voor mijn webshop Coos-je als voor mijn blog bezocht ik deze beurs. Als een kind in een snoepwinkel heb ik mij samen met Bianca vorstelijk vermaakt en hebben we prachtige merken gezien om in te gaan kopen voor de shop en een paar afspraakjes gemaakt voor samenwerkingen met mijn blog. Ook altijd leuk! Ben je morgen nog in de gelegenheid om naar Vijfhuizen te gaan, zou ik zeker gaan. Naast vele Nederlandse (beginnende) ontwerpers als Puik Art, Repose AMS en Onshus (die mij zeer aanspreken), waren er ook een aantal Deense design merken vertegenwoordigd, zoals Menu, Bloomingville en Normann Copenhagen. De Deense kidslabels Färg Form, StrikAholic, Rock & Pebble en Done by Deer zouden een leuke aanvulling zijn voor Coos-je. Ideeën genoeg opgedaan in ieder geval, nu nog keuzes maken.

De hippe eco vriendelijke Hinza boodschappentas (bovenste foto) is een wannahave wat betreft de gadgets die je op zo’n dag tegen komt 😉

Today I visited the interior design fair Show-Up in Vijfhuizen. Besides many Dutch designer labels there were also a number of large Danish labels represented. Seen enough great brands and ideas gained for my shop.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
in my kitchen

Leave a reply

Comments

wat een geweldige post heb je gemaakt!!! Prachtige indruk voor mensen zoals mij die het gemist hebben 😉 echt genoten van je mooie foto's… groetjes Elvera

Hele mooie foto's, Stephanie!

Wouw! Wat een geweldige inspiratie! Super gaaf! Bedankt voor je mooie foto's!
Groetjes Cindy