Interior

Show-Up 2015, Expo Haarlemmermeer

Voor de vierde keer bezocht ik vandaag samen met een vriendin de Show-Up. Dit keer werd de beurs georganiseerd in de Expo in Vijfhuizen, in de Haarlemmermeer. Wat een verbetering en zoveel grootser neer gezet, echt super! Zowel zakelijk voor mijn webshop Coos-je als voor mijn blog bezocht ik deze beurs. Als een kind in een snoepwinkel heb ik mij samen met Bianca vorstelijk vermaakt en hebben we prachtige merken gezien om in te gaan kopen voor de shop en een paar afspraakjes gemaakt voor samenwerkingen met mijn blog. Ook altijd leuk! Ben je morgen nog in de gelegenheid om naar Vijfhuizen te gaan, zou ik zeker gaan. Naast vele Nederlandse (beginnende) ontwerpers als Puik Art, Repose AMS en Onshus (die mij zeer aanspreken), waren er ook een aantal Deense design merken vertegenwoordigd, zoals Menu, Bloomingville en Normann Copenhagen. De Deense kidslabels Färg Form, StrikAholic, Rock & Pebble en Done by Deer zouden een leuke aanvulling zijn voor Coos-je. Ideeën genoeg opgedaan in ieder geval, nu nog keuzes maken.

De hippe eco vriendelijke Hinza boodschappentas (bovenste foto) is een wannahave wat betreft de gadgets die je op zo’n dag tegen komt 😉

Today I visited the interior design fair Show-Up in Vijfhuizen. Besides many Dutch designer labels there were also a number of large Danish labels represented. Seen enough great brands and ideas gained for my shop.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Show-Up 2015, Expo Haarlemmermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *