Interior - Shopping

Shop de look – Scandinavisch wonen

stadshem binnenkijker 1

stadshem binnenkijker 2

stadshem binnenkijker 3

stadshem binnenkijker 6

stadshem binnenkijker 7

stadshem binnenkijker 4

stadshem binnenkijker 13

Shop de look.
Een nieuw onderdeel op de blog. Iedere maand laat ik een shop of webwinkel voorbij komen waar ik producten uit selecteer die passen bij een mooie (Scandinavische) binnenkijker. Vandaag plaats ik dit prachtige appartement wat ik vond op de Zweedse makelaars site Stadshem. De webwinkel die het eerste mee doet met Shop de Look op mijn vernieuwde blog is Eyoba.
Eyoba is een online woonwinkel vol met design meubels en accessoires. Zij zijn een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken zoals Kartell, Zuiver, Kubikoff en EMU. Van stoelen en banken tot een eettafel en van accessoires voor in de slaapkamer tot tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij een webwinkel van Eyoba.
Ik kende Eyoba nog niet maar als ik de spullen zie die zij verkopen kan ik jullie vertellen dat ik zeker vaker bij hun zal bestellen. Tussen de spullen die ik voor jullie selecteerde zitten al een paar favorieten zoals de eetkamerstoelen Port van LaForma.

Dat een Scandinavische inrichting niet helemaal vol hoeft te staan met dure design spullen bewijst de site van Eyoba. Dit huis heeft een geheel eigen stijl en heeft een mix van eenvoudig grijs, zwart en wit, wat typerend Scandinavisch is, gecombineerd met bruin en goud wat terug komt in de verlichting en in de vintage stoelen en kasten. De deurposten die grijs geverfd zijn steken mooi af tegen het wit en geven het huis net die bijzondere stijl. Het oude perzische tapijt geeft kleur evenals het blauw op de keukenkastjes en de groene spijlen stoeltjes.

Voor jullie selecteerde ik de volgende producten in de stijl van dit huis.

shop de look 1

shop de look 2

1. Scandes Logum boekenkast
2. Scandes Barse eettafel – eiken
3. kussen LaForma – Ylavok zwart-wit
4. boekenkast Typisk – Falster
5. staande lamp Double Key van Leitmotiv
6. eettafel Lunga van LaForma
7. tafellamp Cindy van Kartell
8. bijzettafel marmer zwart van Leitmotiv
9. boxspring bed 2 persoons Caitlyn
10. 3-zits bank Flint – Chatou
11. eetkamer stoel Port – LaForma
12. spiegel Eertrin – LaForma

foto’s binnenkijker: Stadshem
foto’s producten: Eyoba

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Shop de look – Scandinavisch wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *