Shopping

Shop de look – Huis & Thuis

stadshem 1.1

stadshem 1.2

stadshem 1.3

stadshem 1.6

stadshem 1.7

stadshem 1.5

stadshem 1.8

stadshem 1.9

stadshem 1.4

stadshem 1.10

huis en thuis shop de look

Zoals jullie weten hou ik van huizen die net even anders dan anders zijn ingericht. Voor mijn nieuwe rubriek “Shop de look” zoek ik ook vooral naar binnenkijkers die iets meer opvallen dan het gemiddelde interieur. Met aandacht en interesse gekozen zeg ik altijd, buiten dat smaken verschillen.
Op de Zweedse makelaarssite Stadshem kwam ik dit appartement tegen. Niet een doorsnee huis zoals jullie meteen al zien. Het trok mijn aandacht eigenlijk door de roze vintage lamp (haha… wat een detail). De meeste mensen zullen waarschijnlijk denken, bah wat een lelijk ding! maar ik vind hem geweldig! De kleine touch roze maakt het hem nou net. Verder inspireert mij vooral ook de combinatie van de antieke bruine meubels met moderne en industriële spullen.
Voor de online woonwinkel Huis & Thuis selecteerde ik de volgende producten die heel goed aansluiten bij een inrichting als deze.

Bij huisenthuis.nl koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa’s grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubels. Of het nou meubelen zijn voor in je woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij huisenthuis.nl hebben ze in elke categorie een ruime keus. Huisenthuis.nl is een van de grootste meubelwinkels van Europa, zij staan we voor een actuele huisinrichting. Bij huisenthuis.nl willen ze goede meubels bereikbaar maken voor iedereen. Daarom bieden zij kwalitatief goede meubelen aan voor een zachte prijs. Bij huisenthuis.nl zijn er zo zeker van dat het feit dat hun meubels van uitstekende kwaliteit zijn, dat zij op alle artikelen 3 jaar volledige garantie geven, in plaats van aflopende garantie, zoals de meeste webwinkels. En over die zachte prijs? Ook daar zijn ze zeker van, want zij hanteren ook nog eens laagste prijs garantie.

Ik zou zeggen neem eens een kijkje in hun shop! klik op onderstaande artikelen voor meer informatie.

Spiegel Bolton € 296,-
Fauteuil Bourbon in roze (in meerdere kleuren verkrijgbaar) € 239,-
Hanglamp Capanno in koper € 199,-
Dressoir Be Loft € 349,-
Driezitsbank Dinami € 649,-
Vloerlamp Barra € 415,-
Salontafel Perfect Pure medium (in meerdere maten verkrijgbaar) € 64,-

Wil jij als (woon)winkel ook een keer meedoen met SHOP DE LOOK? stuur mij dan een mail en dan stuur ik je de voorwaarden door.

fotobron binnenkijker: Stadshem
moodbaord: Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Shop de look – Huis & Thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *