Shopping

Shop de Look ~ Home24

stadshem home24 1

stadshem home24 2

stadshem home24 3

stadshem home24 4

stadshem home24 5

stadshem home24 6

stadshem home24 7

stadshem home24 8

stadshem home24 9

stadshem home24 10

stadshem home24 11

stadshem home24 12

stadshem home24 13

stadshem home24 14

home24 blog 2

home24 blog 1

Nieuwe maand, nieuwe Shop de Look!

Voor deze Shop de Look heb ik een appartement in Kopenhagen geselecteerd, voornamelijk om de bouwstijl en de stoere inrichting. Het gebouw stamt uit 1919 en heeft twee kamers, niet heel erg groot dus. Doordat het praktisch is ingericht in één stijl heb je niet door dat het best vol staat. Veel mensen zijn bang dat de kleuren bruin, antraciet en zwart klein maken, maar zoals je ziet hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Een aantal grote meubels, zoals de bank, het fauteuil, de kast, het wandmeubel en de eettafel zijn de basiselementen met daar omheen een aantal kleinere items. Denk niet dat grote meubelstukken niet passen in een kleine ruimte, meerdere kleine meubels tonen vaak namelijk veel voller en rommeliger dan enkele grote stukken.

De combinatie van nieuwe meubels met oude items blijft mijn persoonlijke favoriet. Maar heb jij geen tijd en zin om kringloopwinkels en rommelmarkten af te struinen? Dan biedt Home24 de optie om toch dezelfde look als dit appartement te creëren. Bij Home24 kun je oneindig veel spullen kopen voor je huis in heel veel verschillende stijlen.

Hieronder de items die ik voor jullie selecteerde in deze stoere (toch wel iets mannelijke) Scandinavische look –>

1. Fredriks XXL-bank Nelson
2. Kare Design fauteuil Angels Wings Forest New Brown
3. Stoel met armleuningen Fura
4. Wandlamp Ionica
5. Kast Lineas I
6. Kisten Sumatra (4-delige set)
7. Kussen Manchebo, grijs
8. Salontafels Musivo Round (4-delige set)
9. Mørteens dressoir Meja
10. Loistaa hanglamp Atelier
11. Kare Design, plank/wandkast Suitcase

Wil je één of meerdere van deze items bestellen? Kijk dan hier voor een Home24 kortingscode. De hele maand november zijn er kortingscodes beschikbaar waarmee je tot wel 20% korting krijgt op je aankopen bij het woonwarenhuis.

fotobron binnenkijker: Stadshem
moodboards: Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *