Lifestyle

Serious Request

Wat hebben wij een gezellig en druk weekend achter de rug. Het begon vrijdag met Jack zijn verjaardag en een Kerst musical van school. En het eindigde gisteren met schaatsen voor Serious Request, een bezoek aan de het Glazen huis op de Grote Markt en gezellig etentje met zijn 5-en (ook in de stad). Sem heeft met een aantal team genoten € 900,11 opgehaald met een uur rondjes schaatsen. De cheque hebben zij daarna ingeleverd met een video boodschap. Mocht je nog van plan zijn om naar het Glazen huis te gaan dit jaar, zeg ik, doen! Het is druk in de stad, maar super gezellig!

We had a very busy weekend, Jack’s 8th birthday party, a Christmas musical at school, ice skating for Serious Request…

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Serious Request

  1. wat een geweldige taart, ik herken die pijltjes van die pistooltjes, mijn dochters hebben die ook :-). Leuk om even die sfeer daar in Haarlem te proeven en wat leuk dat je zoon met zijn groep ook geld heeft weten op te halen. Gezellige en sprankelende dagen met je gezin Stephanie,
    Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *