Interior

Scandinavische wooninspiratie voor ons nieuwe (tijdelijke) huis

scandinavische interieur inspiratie 14

scandinavische interieur inspiratie 13

scandinavische interieur inspiratie 12

scandinavische interieur inspiratie 15

scandinavische interieur inspiratie 16

scandinavische interieur inspiratie 5

scandinavische interieur inspiratie 2

scandinavische interieur inspiratie 1

scandinavische interieur inspiratie 3

scandinavische interieur inspiratie 6

scandinavische interieur inspiratie 8

scandinavische interieur inspiratie 17

scandinavische interieur inspiratie 9

scandinavische interieur inspiratie 10

Over een paar weken is het zover en verhuizen wij na 12 jaar in dit huis gewoond te hebben naar een ander huis buiten ons vertrouwde dorp. Het plan was al jaren om “ons” dorp te verlaten maar nu het zo ver is voelt het toch best vreemd.
Omdat de verkoop van ons huis redelijk snel verliep hebben wij geen tijd gehad om een ander koophuis te zoeken, dan hebben we het ook nog niet over de regio waar we willen gaan wonen want dat weten we ook nog niet 😉
Voor nu gaan we tijdelijk in een huurhuis wonen in een ander dorp redelijk dichtbij het dorp waar we nu nog wonen zodat we de tijd hebben om iets nieuws te vinden. De kinderen blijven op hun eigen school dus die verandering hebben zij gelukkig nu ook nog niet.

Aan het het (huur)huis moet best het één en ander op geknapt worden, zonde maar voor mij echt een must, ik trek het niet als ik een jaar lang in een huis moet wonen wat niet naar mijn zin is. Het opknappen zal voornamelijk bestaan uit verven en behangen en alles budget. Een uitdaging en leuk om te doen! De foto’s hierboven geven de sfeer weer hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Uiteraard Scandinavisch, veel wit met hier en daar een toevoeging van grijs, zwart en indigo blauw.
De keuken bied plaats voor een kleine keukentafel, wat ik super vind!

De komende tijd zal ik het hele opknap proces voorbij laten komen op mijn blog. Hoop dat jullie dit leuk vinden… en mocht je de tijd vinden, feedback is altijd leuk 🙂

Tot snel!

Fotobronnen: Fantastic Frank, Stadshem, Planete deco en mijn Pinterest account.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Scandinavische wooninspiratie voor ons nieuwe (tijdelijke) huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *