Interior

Scandinavische interieur inspiratie voor ons nieuwe huis

Scandinavische interieur inspiratie

Tijd voor een nieuwe Scandinavische binnenkijker (Yeah! we gaan weer wat Scandinavische interieur inspiratie opdoen) op mijn blog. Dit keer kwam ik een huis tegen die precies aansluit op de stijl die ik momenteel zoek voor ons huis. Het huis wordt aangeboden op de Zweedse broker site Fantastic Frank. Zoals jullie weten laat ik veel huizen op mijn blog voorbij komen die op Zweedse makelaarssite te koop worden aangeboden. Het verschil tussen de gemiddelde Zweedse makelaar en de Nederlandse makelaar? … daar kan ik nog wel een aparte blog aan wijden 😉 Sorry voor de meeste verkoopstylistes onder ons, voel je niet aangesproken als jij je werk goed doet.
Terug naar dit coole huis! Het gaat om het totaal plaatje, deze klopt helemaal. De kleurenkeuze en de keuze voor bepaalde materialen en meubels zijn wel overwogen. Niets is overdone, het is eenvoudig en persoonlijk.

interieur styling en woon trends

Persoonlijkheid vind ik één van de belangrijkste dingen in een huis. Het is naar mijn mening belangrijker dan dat een huis alleen maar mooi is. Ik hou niet van interieurs die te gestyled zijn, daar heb ik al vaker over geschreven dus ik zal niet in herhaling vallen. Let bij het inrichten van een huis vooral op wat jij mooi vind en waar jij je in thuis voelt. Een huis moet een thuis zijn. Je moet je er prettig invoelen en het moet bij je passen. Over smaak valt niet te twisten. Blijf bij jezelf, kijk vooral niet naar wat anderen hebben staan of wat er in op dat moment in de “mode” is.

Doe jij mee aan interieur trends?

Doe jij mee aan interieur trends? Heel eerlijk? Tuurlijk kijk ik ook naar wat er op interieur gebied in de “mode” is maar ik volg de trends niet één op één op. Ik spot veel op internet en merk toch wel dat ik op woongebied iets afwijk van op de gemiddelde Nederlander. Zo hou ik van de combinatie oud en nieuw en val ik vooral op de Deense en Zweedse interieur stijl.
Mijn smaak is de afgelopen jaren ook echt wel wat verandert hoor en ik merk dat ik voor ons nieuwe huis voor hele andere dingen kies dan in ons andere huis. Zo maak ik nu gebruik van behang in allerlei kleuren en motieven en heb ik in één van de kinderkamers een rode lambrisering geverfd. In ons vorige huis heb ik in de twaalf jaar dat wij daar hebben gewoond nog nooit een kleur op de muren gedaan 😉

Komende weken laat ik de vooruitgang van de kinderkamers zien. Stay tuned!

Wens ik jullie een fijne nieuwe week!

Fotobron : Fantastic Frank

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Scandinavische interieur inspiratie voor ons nieuwe huis

  1. Mooi huis weer. Vooral op Instagram zie je veel dezelfde dingen, vind ik. Soms wordt iets zo ‘gehyped’ dat ik al niet meer hoef, hoe leuk iets ook is. En dat is wel jammer.
    Ik probeer toch maar bij mezelf te blijven en de dingen te kopen/zoeken die ik echt mooi vind. En daar horen zeker ook familiedingen bij, lekker oud en doorleefd. En foto’s.

    1. Hoi Jeannette, zeker! helemaal met je eens. Dat ik nu in Beer zijn kamer behang heb gebruikt wat je overal ziet is heel wat. Ik vond het te leuk om het daarom niet te nemen 😉 Bij jezelf blijven is het belangrijkste hoor. Ik hou net zoals jij van lekker persoonlijk. Fijne avond nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *